(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۱۳ عصر)Almam نوشته است: فلفل سفید مثلا تو سوپ ماست یا سوپ خامهکه دیده نشه! رز دیدی چه مثال توپی زدم برات
آفرین دقیقا


خارجیا خیلی از سوپ هاشون حالت پوره داره (باید بگیم سوپ پوره تا توصیف دقیقی ارائه کرده باشیم


شیدا جان سرچ کن، تست کن، متوجه مزه و همخوان بودن یا نبودنش با ذائثه تون میشی...
من سرچ کردم:
white pepper recipes
اینا اومد اولین صفحه:
Use white pepper to season light-colored dishes like cream sauces, soups, potatoes, pasta and seafood. White pepper has a pungent flavor so use less than you would black pepper.
یه جای دیگه:
White pepper is considered a key ingredient in a lot of Asian and Swedish dishes. It is often used as a spice for soups, stir-fries, pork, and various other traditional dishes. It adds a slight heat to the dish without being too spicy or overwhelming.
For aesthetic purposes, it is also used in light-colored dishes in classic French cooking, such as béchamel sauce, mashed potatoes, clam chowder, or vegetable soups. In Swedish, it is most commonly found in Swedish meatballs as a seasoning for its cream sauce.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم