ترخون رو برای ترشی میشه استفاده کرد ...
به پلو هم میشه زد مثل کلم پلو شیرازی ...
یه مدل آش هم با ترخون هست ...
همین ... برای من دیگه استفاده ای نداره ...
جعفری رو تازه ترجیح میدم ... خشکش برای سمبوسه خوبه ...
من برای مزه دار کردن گوشت و مرغ و ماهی حتما فلفل قرمز میزنم ... با اینکه غذای تند نمیخورم ... یا توی خورشت ها ...
فقط به کته دمی فلفل قرمز نمیزنم ...
تو ادویه ها زیره هم ادویه خوبیه ... برای مزه دار کردن گوشت قرمز یا گوشت بوقلمون ... فقط کم باید بزنین که مزش غالب نشه ...
به پلو هم میشه زد مثل کلم پلو شیرازی ...
یه مدل آش هم با ترخون هست ...
همین ... برای من دیگه استفاده ای نداره ...
جعفری رو تازه ترجیح میدم ... خشکش برای سمبوسه خوبه ...
من برای مزه دار کردن گوشت و مرغ و ماهی حتما فلفل قرمز میزنم ... با اینکه غذای تند نمیخورم ... یا توی خورشت ها ...
فقط به کته دمی فلفل قرمز نمیزنم ...
تو ادویه ها زیره هم ادویه خوبیه ... برای مزه دار کردن گوشت قرمز یا گوشت بوقلمون ... فقط کم باید بزنین که مزش غالب نشه ...