۱۴۰۱/۱/۱۵، ۰۶:۲۲ عصر
صنوبری قشنگم خجالتم مید, چشم
ببین من مرغامو شب قبل تو کیسه فریزر یه قاشق روغن زیتون, پودر پیاز, پودر سیر, دارچین, تخم کشنیز, پودر زنجبیل, فلفل سیاه و اب یه لیمو ترش یا نارنج میریزم, چون نمک اصلا نمیریزم به خاطر فشار همسر, البته برای مهمون میزنم نمک
بعد گره میزنم کیسه رو وخوب با مواد قاطیش میکنم
فرداش اول میذارم تو دستگاه تا پشت و روش خوب سرخ بشه بعد توی ی تابه پیاز داغ درست میمنم و سیر هم میریزم کمی تفت نیدم, بعد اون موادی که توی کیسه فریزر بود با مرغا رو میریزم وی تابه و بعد رب رو اضافه میکنم, رب رو یه ربع بیست دقیقه خوب تفت میدم بعد اب جوشیده داغ میریزم روش و مرغارو میذارم داخل تابه, بعد یکم که ابش کم شد پودر دارچین میریزم و هم نمیزنم و درشو ذارم تا خوب بپزه و غلیظ بشه
ببین من مرغامو شب قبل تو کیسه فریزر یه قاشق روغن زیتون, پودر پیاز, پودر سیر, دارچین, تخم کشنیز, پودر زنجبیل, فلفل سیاه و اب یه لیمو ترش یا نارنج میریزم, چون نمک اصلا نمیریزم به خاطر فشار همسر, البته برای مهمون میزنم نمک
بعد گره میزنم کیسه رو وخوب با مواد قاطیش میکنم
فرداش اول میذارم تو دستگاه تا پشت و روش خوب سرخ بشه بعد توی ی تابه پیاز داغ درست میمنم و سیر هم میریزم کمی تفت نیدم, بعد اون موادی که توی کیسه فریزر بود با مرغا رو میریزم وی تابه و بعد رب رو اضافه میکنم, رب رو یه ربع بیست دقیقه خوب تفت میدم بعد اب جوشیده داغ میریزم روش و مرغارو میذارم داخل تابه, بعد یکم که ابش کم شد پودر دارچین میریزم و هم نمیزنم و درشو ذارم تا خوب بپزه و غلیظ بشه