این مدل جدید مرغ زعفرانی رو این سری امتحان کردم... به نظرم خیلی خوب بود و نرم تر از ماست ساده شده بود...
توصیه می کنم اول مرغ رو توی زعفرون بخوابونیم تا قشششنگ بهش نفوذ کنه، بعد توی مواد تهیه شده برای چند ساعت قرار بدیم... هر چی بیشتر مرینید بمونه، بهتر میشه
مواد لازم:
زعفران: هر چی کرمته خواهرم
پودرزنجبیل: حدود 1 ق چ
سیر رنده شده: دو حبه (من بیشتر زدم و حتی کسی که لب به سیر نمیزنه، حسابی پسندید)
آب پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل
سس مایونز: 1 ق غ
آبلیمو: 2 ق غ
رومال (دلبخواهی): من کره رو توی ظرف گذاشتم و گذاشتمش کنار زغال، توش هم زعفرون و جعفری ساطوری شده ریختم و اواسط تا اواخر پخت روی جوجه ها مالیدم که نسوزه (البته من 3-4 ساعت مواد رو مرینید کردم با همین حال خیلی هم سریع پخت!)، بسیار به طعم گوشت میومد و آخرش رومال کردم)
توصیه می کنم اول مرغ رو توی زعفرون بخوابونیم تا قشششنگ بهش نفوذ کنه، بعد توی مواد تهیه شده برای چند ساعت قرار بدیم... هر چی بیشتر مرینید بمونه، بهتر میشه
مواد لازم:
زعفران: هر چی کرمته خواهرم

پودرزنجبیل: حدود 1 ق چ
سیر رنده شده: دو حبه (من بیشتر زدم و حتی کسی که لب به سیر نمیزنه، حسابی پسندید)
آب پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل
سس مایونز: 1 ق غ
آبلیمو: 2 ق غ
رومال (دلبخواهی): من کره رو توی ظرف گذاشتم و گذاشتمش کنار زغال، توش هم زعفرون و جعفری ساطوری شده ریختم و اواسط تا اواخر پخت روی جوجه ها مالیدم که نسوزه (البته من 3-4 ساعت مواد رو مرینید کردم با همین حال خیلی هم سریع پخت!)، بسیار به طعم گوشت میومد و آخرش رومال کردم)
![[تصویر: photo_2022-04-07_00-34-13_qwr.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-04-07_00-34-13_qwr.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم