۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۱۴ عصر
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۹:۳۱ صبح)Sufii نوشته است: رز جون کاش راجع به خواص هر گیاه هم بگی که به چه دردی میخوره و چه کاربردایی داره چجوری میشه استفادش کرد
شنگی رو همراه با سبزی های صحرایی خشک می کنیم و باهاش پلو درست می کنیم یا ته چین های محلی...
خواصش رو نمی دونم
یونجه برای کلیه ها خیلی خوبه، خواص دیگه ای ازش توی ذهنم نیست، بعضیا با سرکه می خورن (مثل کاهو سکنجبین)، بعضیا خالی
بارهنگ هم گفتم که تخمش رو استفاده می کنن و خواصش همون توی تخمش و ترکیبش بصورت 4تخم هست... معمولا برای دلدرد استفاده می شه (مامان همسر میگه دل رو می شوره؟؟؟)
حالا مطمئنا اطلاعات من کامل نیست، همینا رو هم تازه یاد گرفتم و اینجا گفتم که یادم نره و گم نشه... اگه بچه ها اطلاعات دیگه ای دارن بیان کامل کنن
پست هم میذارید لطفا روش استفاده و فوایدش رو هم بگید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم