باز خوب در آوردیشون آلما جون
کلا خمیرمایه خیلی مهمه... باید توی ظرفی که درش کامل کیپ میشه مثل خمیرمایه های مدل ظرف فلزی که روش عکس نانوا داره که طبق نظر شف طیبه خیلی خوبه
![[تصویر: saf-yeast.jpg]](http://hanichef.persiangig.com/image/%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%B5%D8%A8%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87/saf-yeast.jpg)
یا جای کاسترد یا قهوه و کاکائوی کامل کیپ شونده نگهداری بشه، وقتی هم توی آب یا شیر میریزیم و درش رو میذاریم کامل کف کنه... دمای آب زیاد گرم یا سردم باشه غیرفعال میشه... معمولا هم بعد از باز شدن بسته هاش یه مدت محدودی میشه استفاده کرد...
http://hanichef.blogfa.com/post/255
کلا خمیرمایه خیلی مهمه... باید توی ظرفی که درش کامل کیپ میشه مثل خمیرمایه های مدل ظرف فلزی که روش عکس نانوا داره که طبق نظر شف طیبه خیلی خوبه
![[تصویر: saf-yeast.jpg]](http://hanichef.persiangig.com/image/%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D8%B5%D8%A8%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87/saf-yeast.jpg)
یا جای کاسترد یا قهوه و کاکائوی کامل کیپ شونده نگهداری بشه، وقتی هم توی آب یا شیر میریزیم و درش رو میذاریم کامل کف کنه... دمای آب زیاد گرم یا سردم باشه غیرفعال میشه... معمولا هم بعد از باز شدن بسته هاش یه مدت محدودی میشه استفاده کرد...
http://hanichef.blogfa.com/post/255
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم