فاطمه جون منم در تکمیل صحبت های دوستان میخوام نتیجه دقت خودم از صحبت های خانم فلورا و شیما را در باره لبنیات بگم:
1- نظر فلورا: فلورا میگه، چون شیر محصولی هست که زود ممکنه فاسد بشه، حتی اگر شیر از لبنیاتی بگیرید، اگر با چشم خودتون دوشیدن شیر را ندیدید این احتمال را باید بدهید که در اون شیر ماده ای برای نگهداری بیشتر ( که راحت ترینش وایتکسه) اضافه کرده باشند. فلذا، این سم خالص هست نه شیر! میگه اگر اعتماد صد درصدی دارید یا امکانات شو دارید که دوشیدن شیر را با چشم ببینید شیر عالیه بخورید.
2- نظر شیما: شیرهای بسته بندی صنعتی (انواع همژنیزه، پاستوریزه،...) بدلیل طی مراحل خاصی، آنزیم هایی را از دست میدهند. این آنزیم ها برای هضم و جذب مواد مفید شیر ضروری هستند. با حذف این آنزیم ها، آنچه از شیر جذب بدن میشه چربی شیر هست و مابقی رسوب در بدن هست. این رسوب ها، فاقد کلسیم و بسیار مضر هستند. بنابراین، فقط اگر میتونید شیر سنتی بگیرید و بجوشانید و بخورید.
3- نظر همسرم که در صنایع بسته بندی مایعات کار میکنه: شیری که در خانه می جوشانید، با دمای کنترل نشده می جوشد. فلذا، شما ممکنه یا به اون حد ازدما نرسانید و میکروب هایی در شیر بماند. یا در صورت توجه به قل زدن های شیر، بالاتر از دمای مجاز شیر را بجوشانید و پروتیین شیر را یکسره از بین ببرید. اما، شیر در فرآیند پاستوریزه شدن، آنچنان آسیبی نمی بینه و شیر جوشیده در منزل مواد مغذی شو بیشتر از شیر صنعتی از دست میده.
نظر فلورا: بادام سرشار از کلسیم است. بادام خام را خیس کنید، پوست بکنید و جایگزین شیر کنید. ( من نمیدونم چرا میگه پوست بکنید، همین الان دارم بادام با پوست میخورم)
نظر شیما: شیر را محدود به شیر گاو نکنید. آب نارگیل را بعنوان شیر نارگیل بخورید. شیر سویا بخرید بخورید. جو را با آب بریزید داخل مخلوط کن و درصورت دلخواه، خرما یا عسل هم بندازید توش و مخلوط و سپس، از صافی رد کنید و برای چند روز در یخچال بجای شیر استفاده کنید. بادام یا فندق را خیس کنید، پوسته هاشو جدا کنید و با آب بریزید تو مخلوط کن و صاف کنید و شیر بادام و شیر فندق تهیه کنید.
خلاصه که من خودم فقط مصرف شیر را محدود به شیر جوشانده لبنیاتی ها کردم و بیشتر ازهفته ای یک لیوان نمیخورم.
اما، در مورد وزنم. من، منی که هر روز حداقل سه تا بیسکوییت و سه تا تکه شکلات میخوردم، منی که یکروز در میان، بستنی، کیک یا باقلوا میخریدم... الان هشت روزه که فقط پنجشنبه شکر و شیرینی وارد بدنم کردم.
حتی نان که گلوتن داره هم نخوردم. تنها گلوتنی که مصرف کردم، چهار تا قاشق آش رشته نذری همسایه بود. نه نهار خوردم نه صبحانه . بجاش خرما و آجیل و روزی یک میوه خوردم.
ورزشمو در حد روزی نیمساعت یوگا دارم. بجز شنبه و یکشنبه که هوا بسیاور آلوده بود، روزی یکساعت و نیم پیاده روی هم دارم. اما، شما بگو وزن من کم شده باشه! اگرچه 57.5 را هم یکروز روی ترازو دیدم، ظاهرا فقط کم آبی بدنم بعد از پیاده روی بود.
چون دوباره هربار خودمو وزن میکنم 59 کیلو نهایت 58.5 هستم.
اینهم از مقاومت وزنی بسیار بسیار حیرت آور تخمدان پلی کیستیک... ناشی از مقاومت به انسولین. یعنی دارم کم کم قانون بقای جرم و انرژی را نقض میکنم.
1- نظر فلورا: فلورا میگه، چون شیر محصولی هست که زود ممکنه فاسد بشه، حتی اگر شیر از لبنیاتی بگیرید، اگر با چشم خودتون دوشیدن شیر را ندیدید این احتمال را باید بدهید که در اون شیر ماده ای برای نگهداری بیشتر ( که راحت ترینش وایتکسه) اضافه کرده باشند. فلذا، این سم خالص هست نه شیر! میگه اگر اعتماد صد درصدی دارید یا امکانات شو دارید که دوشیدن شیر را با چشم ببینید شیر عالیه بخورید.
2- نظر شیما: شیرهای بسته بندی صنعتی (انواع همژنیزه، پاستوریزه،...) بدلیل طی مراحل خاصی، آنزیم هایی را از دست میدهند. این آنزیم ها برای هضم و جذب مواد مفید شیر ضروری هستند. با حذف این آنزیم ها، آنچه از شیر جذب بدن میشه چربی شیر هست و مابقی رسوب در بدن هست. این رسوب ها، فاقد کلسیم و بسیار مضر هستند. بنابراین، فقط اگر میتونید شیر سنتی بگیرید و بجوشانید و بخورید.
3- نظر همسرم که در صنایع بسته بندی مایعات کار میکنه: شیری که در خانه می جوشانید، با دمای کنترل نشده می جوشد. فلذا، شما ممکنه یا به اون حد ازدما نرسانید و میکروب هایی در شیر بماند. یا در صورت توجه به قل زدن های شیر، بالاتر از دمای مجاز شیر را بجوشانید و پروتیین شیر را یکسره از بین ببرید. اما، شیر در فرآیند پاستوریزه شدن، آنچنان آسیبی نمی بینه و شیر جوشیده در منزل مواد مغذی شو بیشتر از شیر صنعتی از دست میده.
نظر فلورا: بادام سرشار از کلسیم است. بادام خام را خیس کنید، پوست بکنید و جایگزین شیر کنید. ( من نمیدونم چرا میگه پوست بکنید، همین الان دارم بادام با پوست میخورم)
نظر شیما: شیر را محدود به شیر گاو نکنید. آب نارگیل را بعنوان شیر نارگیل بخورید. شیر سویا بخرید بخورید. جو را با آب بریزید داخل مخلوط کن و درصورت دلخواه، خرما یا عسل هم بندازید توش و مخلوط و سپس، از صافی رد کنید و برای چند روز در یخچال بجای شیر استفاده کنید. بادام یا فندق را خیس کنید، پوسته هاشو جدا کنید و با آب بریزید تو مخلوط کن و صاف کنید و شیر بادام و شیر فندق تهیه کنید.
خلاصه که من خودم فقط مصرف شیر را محدود به شیر جوشانده لبنیاتی ها کردم و بیشتر ازهفته ای یک لیوان نمیخورم.
اما، در مورد وزنم. من، منی که هر روز حداقل سه تا بیسکوییت و سه تا تکه شکلات میخوردم، منی که یکروز در میان، بستنی، کیک یا باقلوا میخریدم... الان هشت روزه که فقط پنجشنبه شکر و شیرینی وارد بدنم کردم.
حتی نان که گلوتن داره هم نخوردم. تنها گلوتنی که مصرف کردم، چهار تا قاشق آش رشته نذری همسایه بود. نه نهار خوردم نه صبحانه . بجاش خرما و آجیل و روزی یک میوه خوردم.
ورزشمو در حد روزی نیمساعت یوگا دارم. بجز شنبه و یکشنبه که هوا بسیاور آلوده بود، روزی یکساعت و نیم پیاده روی هم دارم. اما، شما بگو وزن من کم شده باشه! اگرچه 57.5 را هم یکروز روی ترازو دیدم، ظاهرا فقط کم آبی بدنم بعد از پیاده روی بود.
چون دوباره هربار خودمو وزن میکنم 59 کیلو نهایت 58.5 هستم.
اینهم از مقاومت وزنی بسیار بسیار حیرت آور تخمدان پلی کیستیک... ناشی از مقاومت به انسولین. یعنی دارم کم کم قانون بقای جرم و انرژی را نقض میکنم.
