الما من یه بار به پیشنهاد یکی برای پیتزا خمیر لواش گرفتم. وای مگه میشد پیتزا رو تو دست گرفت خورد؟؟ داشت از حال میرفت. یعنی به خمیر پیتزا ایتالیایی میگفت زکی. دیگه پشت دستمو داغ کردم راههای ساده برگزینم.
بعد فهمیدم اون پیتزا رو تو مایکرو میپخت، اونم نه کانوکشن، تو همون مود مایکرو. سنگ میشد اوکی بود
)
رز من اون خمیر مایه که عکسشو گذاشتی خریده بودم. اون موقع به حرف شف طیبه گوش میدادم. اما این خمیر مایه با رعایت همه نکات تهش یه بوی ترشیدگی داره. من کلیشو ریختم دور. کماکان نظرم دکتر اوتکره.
بعد فهمیدم اون پیتزا رو تو مایکرو میپخت، اونم نه کانوکشن، تو همون مود مایکرو. سنگ میشد اوکی بود

رز من اون خمیر مایه که عکسشو گذاشتی خریده بودم. اون موقع به حرف شف طیبه گوش میدادم. اما این خمیر مایه با رعایت همه نکات تهش یه بوی ترشیدگی داره. من کلیشو ریختم دور. کماکان نظرم دکتر اوتکره.