۱۴۰۰/۵/۲۳، ۱۱:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۳، ۱۱:۳۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم من فر برقی دارم،کانوکشن داره
واسه همه روشن میکنم
وقتی مرغ و ماهی میپزم اول دورش فویل میپیچم
بعد اواخر پخت فویل رو برمیدارم تا خیلی آبکی نباشه
اما اگه از اول بدون فویل بذارم خشک میشه یه جورایی
دخترا،طرز تهیه یه چلو گوشت خوشمزه رو برام توضیح میدید لطفا؟!
واسه همه روشن میکنم
وقتی مرغ و ماهی میپزم اول دورش فویل میپیچم
بعد اواخر پخت فویل رو برمیدارم تا خیلی آبکی نباشه
اما اگه از اول بدون فویل بذارم خشک میشه یه جورایی
دخترا،طرز تهیه یه چلو گوشت خوشمزه رو برام توضیح میدید لطفا؟!
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎