۱۴۰۱/۲/۴، ۱۱:۲۲ صبح
(۱۴۰۱/۲/۴، ۰۹:۵۱ صبح)ندایا جان نوشته است: من این دسر درست کردم خوب بود ولی ی کم ماسیده بود( شبیه به فرنی بود استحکام نداشت خیلی) - قالبی نبود یا ی کم محکم تر - علتش چی میتونه باشه ؟
این دسر خیلییی سفت نمیشه و معمولا توی ظرفای تک نفره سرو میشه که نخواد از قالب خارج بشه...
ولی برای قالبی شدن باید یکم ژلاتین رو بیشتر بزنید... اگه خیلی شل بود، شاید باید ژلاتین رو بیشتر می زدید یا ژلاتینتون مونده بوده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم