۱۴۰۱/۲/۴، ۱۱:۵۷ صبح
(۱۴۰۱/۲/۴، ۱۱:۳۸ صبح)پری سیما نوشته است: ندا جان من یه دسر دیگه این مشکل برام پیش اومد، همون موقع دوباره ریختم تو قابلمه و گرمش کردم یه قاشق ژلاتین اضافه تر ریختم، دیگه بعدش خیلی خوب از قالب برگشت.
رزجان میشه به جای نسکافه ، قهوه بزنم به دسر؟
(یاد مامانم افتادم که همش دستورا رو قاطی میکنه، بعد میگه چرا شبیهش نشد)
به نظر من قهوه ی کامل، یکم ممکنه طعمش رو ببره به سمت تلخی... ولی اگر قهوه ی غلیظ دم کنی و مثلا در حدی که اضافه می کنی، از مقدار شیرش کم کنی (اندازه گیری می کنی جای شیر قهوه رو حساب کنی) و شاید یکمم ژلاتین رو زیاد کنی، احتمالا خوشمزه بشه... چون نسکافه، قهوه ایه که دم شده و دوباره متبلور شده، از نظر مزه فرق آنچنانی نمی کنه، ولی باید خالص باشه چون اون پودر قهوه یکم حالت ناخوشایند توی دسرها ایجاد میکنه به نظر من....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم