آنه منم کانوکشنو همیشه روشن میذارم
برا کیک و چیزای خمیری یه لیوان آب میذارم توش
۱۰ دقیقه قبل روشن میکنم همون دمای ۱۸۰
ولی تایم رو ۱۰ مین کمتر بده بعدش اگه لازم شد بازم ۱۰ مین تایم بده. چون یه موقع دیدی سوخت :/
معمولا هم زیرش سینی میذارم چون گند میزنه توش اگه رو توری چیزی درست کنم!
من مرغ نذاشتم تا حالا ولی برا لازانیا و گراتن و ... کانوکشن با المنت بالا هم میشه، یا اگه زیرش سس سفید خوب ریختی که خشک نشه، المنت بالا و پایین
حدودا ۱۵ دقیقه البته اگه از قبل گرم شده باشه
برا کیک کانوکشن و المنت بالا روشن رو ۱۷۰ درجه حدودا ۴۰ دقیقه اینم یه ربع قبل باید گرم شده باشه
نسیمه جان برا چلو گوشت ، اول گوشت رو که حتما ماهیچه گوسفندی یا گوساله باشه، تو روغن با زعفرون خوب سرخ میکنی، بعد دارچین و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه میریزی و دوباره کمی تفت میدی.
بعد چند تا پیاز که بشه باهاش کامل روی گوشت رو پوشوند، خلالی میکنی و میریزی روی گوشت، نباید برن زیر چون میسوزن، نصف لیوان آب میریزی و تو شعله خیلی خیلی ملایم حدودا ۶ ساعت بپزه
فقط وسطا یه نگا میندازی اگه آبش تموم شده بود باز نصف لیوان آب میریزی، یکی هم اینکه معمولا تو ۶ ساعت میپزه ولی اگه نپخته بود دوباره یه ساعتی بذار.
بعد که گوشت پخت و آبش کامل کشیده شد و خواستی سرو کنی،(کمی نمک هم تو این مرحله اضافه میکنی) پیاز های روشو تو روغنی که زیر گوشت هست تفت میدی و به عنوان سس گوشت میریزی روش و نوش جان می کنید
برا کیک و چیزای خمیری یه لیوان آب میذارم توش
۱۰ دقیقه قبل روشن میکنم همون دمای ۱۸۰
ولی تایم رو ۱۰ مین کمتر بده بعدش اگه لازم شد بازم ۱۰ مین تایم بده. چون یه موقع دیدی سوخت :/
معمولا هم زیرش سینی میذارم چون گند میزنه توش اگه رو توری چیزی درست کنم!
من مرغ نذاشتم تا حالا ولی برا لازانیا و گراتن و ... کانوکشن با المنت بالا هم میشه، یا اگه زیرش سس سفید خوب ریختی که خشک نشه، المنت بالا و پایین
حدودا ۱۵ دقیقه البته اگه از قبل گرم شده باشه
برا کیک کانوکشن و المنت بالا روشن رو ۱۷۰ درجه حدودا ۴۰ دقیقه اینم یه ربع قبل باید گرم شده باشه
نسیمه جان برا چلو گوشت ، اول گوشت رو که حتما ماهیچه گوسفندی یا گوساله باشه، تو روغن با زعفرون خوب سرخ میکنی، بعد دارچین و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه میریزی و دوباره کمی تفت میدی.
بعد چند تا پیاز که بشه باهاش کامل روی گوشت رو پوشوند، خلالی میکنی و میریزی روی گوشت، نباید برن زیر چون میسوزن، نصف لیوان آب میریزی و تو شعله خیلی خیلی ملایم حدودا ۶ ساعت بپزه
فقط وسطا یه نگا میندازی اگه آبش تموم شده بود باز نصف لیوان آب میریزی، یکی هم اینکه معمولا تو ۶ ساعت میپزه ولی اگه نپخته بود دوباره یه ساعتی بذار.
بعد که گوشت پخت و آبش کامل کشیده شد و خواستی سرو کنی،(کمی نمک هم تو این مرحله اضافه میکنی) پیاز های روشو تو روغنی که زیر گوشت هست تفت میدی و به عنوان سس گوشت میریزی روش و نوش جان می کنید
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
