سودا جون بعد سرخ کردن فکر نکنم اصن چاره ای داشته باشه، احتمالا باید دور بریزی متاسفانه 
قبل سرخ کردن من همیشه بادمجونارو که پوست کندم و ورقه ای کردم میشورم، بعد کمی نمک میزنم و همشون میزنم، بعدش میریزم تو آبکش میذارم نیم ساعتی بمونه
بعدش با دستمال خشک میکنم و سرخ میکنم، معمولا تلخ نمیشه

قبل سرخ کردن من همیشه بادمجونارو که پوست کندم و ورقه ای کردم میشورم، بعد کمی نمک میزنم و همشون میزنم، بعدش میریزم تو آبکش میذارم نیم ساعتی بمونه
بعدش با دستمال خشک میکنم و سرخ میکنم، معمولا تلخ نمیشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
