۱۴۰۱/۳/۲۳، ۰۸:۵۶ عصر
آلما میخواستم بگم من بوقلمونو با روش تو درست کردم البته در حد ۷ ساعت پختن یا ۸ ساعت مزه دار کردن نه.ولی همونجوری با پیاز خلالی فراوون و ... ما خیلی خوشمون اومد ولی مثلا اگر اون آبلیمو که گفتی رو نمیریختم شیرین بود البته من دوست دارم ولی یه کم سلیقهایه کلا گوشت بوقلمون و اینکه یه بار عجله داشتم فقط با یه کم پیاز سرخ کرده و کمی زردچوبه درستش کردم بوش گرفته نشد.خلاصه مرسی از دستورت
حالا خورشت هویجو یاد بده
حالا خورشت هویجو یاد بده
