۱۴۰۱/۳/۲۵، ۱۲:۵۹ صبح
من اومدم 
صنوبر جان اون پیازه از روش دیشبیه خوشمزه تره به نظرم البته اینم خوشمزه بودا
رون بوقلمون رو مثه تیکه های گوشت خورشتی کردم ریختم تو آب نمک باز ۸ ساعت ، بعد ۱۰ ساعت تو شعله خیلی ملایم آب ریختم تا آبپز شن ۲ تا هم پیاز انداختم توش ، اگه چوب دارچین و چوب زنجبیل و برگ بو و هویج هم داری بنداز توش خوبه ، بوی زهمشو میگیره
بعد یه پیاز سرخ کردم با زعفرون و کره ، یه قاشق رب زدم ، و کمی دارچین و پودر گل سرخ و پودر سیر و پاپریکا و ۲ قاشق آبلیمو ، بعد از آب بوقلمون ریختم چند تا غل زد ، بعد بوقلمونارو ریختم تو سس و زعفرون ریختم روشون ، گذاشتم تو شعله ملایم جوش بزنه و سسش غلیظ شه ، ( حالا این همه توضیح دادم ، همون روش مرغ ربی بود دیگه
)
بعد هویج سرخ کردم و نوش جان کردیم با برنج
سالاد شیرازی و سیب زمینی سرخ کرده فراموش نشه

صنوبر جان اون پیازه از روش دیشبیه خوشمزه تره به نظرم البته اینم خوشمزه بودا
رون بوقلمون رو مثه تیکه های گوشت خورشتی کردم ریختم تو آب نمک باز ۸ ساعت ، بعد ۱۰ ساعت تو شعله خیلی ملایم آب ریختم تا آبپز شن ۲ تا هم پیاز انداختم توش ، اگه چوب دارچین و چوب زنجبیل و برگ بو و هویج هم داری بنداز توش خوبه ، بوی زهمشو میگیره
بعد یه پیاز سرخ کردم با زعفرون و کره ، یه قاشق رب زدم ، و کمی دارچین و پودر گل سرخ و پودر سیر و پاپریکا و ۲ قاشق آبلیمو ، بعد از آب بوقلمون ریختم چند تا غل زد ، بعد بوقلمونارو ریختم تو سس و زعفرون ریختم روشون ، گذاشتم تو شعله ملایم جوش بزنه و سسش غلیظ شه ، ( حالا این همه توضیح دادم ، همون روش مرغ ربی بود دیگه

بعد هویج سرخ کردم و نوش جان کردیم با برنج


تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
