۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۶:۲۴ عصر
(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۰۳:۵۲ عصر)سِودا نوشته است: سلام دوستان
تجربه ای از بامجونی که تلخ هست دارین.
چند تا بادمجون ناز و خوشگل دارم، وقتی سرخ کردم دیدم تلخه.
حیفم میاد بریزمشون.
عزیزم اولش که پوست می کنی حتما یه تیکه ش رو تست کن... بعد توی آب نمک بخوابون... بعد از خشک کردن سرخشون کن... الان فکر نمی کنم برای این چاره ای باشه... فکر کنم بادمجون های بهاره شیرینن... الان احتمال تلخ بودن بیشتره... البته اگه درست یادم باشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم