۱۴۰۱/۴/۱، ۱۱:۵۷ صبح
نسیمه جون منم باید این گلپرو پودر انبه رو تست کنم
به نظرم خوشمزه میشه خیلی
...
فلامینگو جونم من اینجوری درست میکنم
برای 2 نفرمون
2عدد سیب زمینی خام رنده ریز میکنم و توی دستم فشار میدم تا ابش گرفته بشه
1عدد پیاز متوسط رنده ریز و ابشو توی صافی میگیرم تا حدودی
2حبه کوچیک یا یک درشت سیر رنده شده
200،250 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی که موقع سرخ کردن جمع نشه
فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز، پودر پیاز و پودر سیر زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک
یک عدد تخم مرغ
ارد سوخاری (البته اول ارد سوخاری رو میریزم و مخلوط میکنم بعد مزه میکنم بعد نمک میزنم چون بعضی اردا نمک دارن خودشون)
بعد همه رو با دست حسسابی ورز میدم و چند بار از بالا میندازم توی کاسه که منسجم بشن
بعد توی روغن سرخ میکنم
سرخ هم اول پشت و روشو اندازه ای که رنگش عوض بشه سرخ میکنم با حرارت زیاد بعد کمش میکنم و هی بر میگردونم که مغز پخت بشن
با خیار شور و گوجه و کچاپ عاااالیه
نوش جونت
به نظرم خوشمزه میشه خیلی
...
فلامینگو جونم من اینجوری درست میکنم
برای 2 نفرمون
2عدد سیب زمینی خام رنده ریز میکنم و توی دستم فشار میدم تا ابش گرفته بشه
1عدد پیاز متوسط رنده ریز و ابشو توی صافی میگیرم تا حدودی
2حبه کوچیک یا یک درشت سیر رنده شده
200،250 گرم گوشت چرخ کرده کم چربی که موقع سرخ کردن جمع نشه
فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز، پودر پیاز و پودر سیر زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک
یک عدد تخم مرغ
ارد سوخاری (البته اول ارد سوخاری رو میریزم و مخلوط میکنم بعد مزه میکنم بعد نمک میزنم چون بعضی اردا نمک دارن خودشون)
بعد همه رو با دست حسسابی ورز میدم و چند بار از بالا میندازم توی کاسه که منسجم بشن
بعد توی روغن سرخ میکنم
سرخ هم اول پشت و روشو اندازه ای که رنگش عوض بشه سرخ میکنم با حرارت زیاد بعد کمش میکنم و هی بر میگردونم که مغز پخت بشن
با خیار شور و گوجه و کچاپ عاااالیه
نوش جونت