۱۴۰۱/۴/۵، ۱۲:۴۳ صبح
خودمم بار اوله درستش میکنم
صنوبر جون م ش چون نذری میدن تابه بزرگ از این جنس روی ها دارن تصمیم دارم ببینم اون به دردم میخوره یا نه اگه جا بشه خوبه در غیر اینصورت قطعا داخل سینی فر
سلین جون مرسی چون قبلا امتحان کردی میپرسم اگه داخل فر بزارم بعد از پخت سس یا همون آب گوشت رو داره داخل خود سینی یا نه؟
بعد از نظر خودت کدوم خوش خوراک تر میشه؟ چون خودم ترجیحم ژیگو نیست. بعد شما قطعه قطعه کردی یا کامل پختی؟ اگه کامل پختی به منم بگو ظرفت چی بود
صنوبر جون م ش چون نذری میدن تابه بزرگ از این جنس روی ها دارن تصمیم دارم ببینم اون به دردم میخوره یا نه اگه جا بشه خوبه در غیر اینصورت قطعا داخل سینی فر
سلین جون مرسی چون قبلا امتحان کردی میپرسم اگه داخل فر بزارم بعد از پخت سس یا همون آب گوشت رو داره داخل خود سینی یا نه؟
بعد از نظر خودت کدوم خوش خوراک تر میشه؟ چون خودم ترجیحم ژیگو نیست. بعد شما قطعه قطعه کردی یا کامل پختی؟ اگه کامل پختی به منم بگو ظرفت چی بود
