شیدا جان من ماهیچه یا گردن با همین روش میپزم تا حالا شیرین نشده پیاز سفید میریزم،پیاز خام ،تفت نمیدم
به نظرم پیاز تو روغن سرخ میشه شیرین تر میشه
فکر کنم نوع پیاز هم تاثیر داره
لیدان جان تو فر هم آب پس میده وقتی پخت فویل رو برداشتی آبگوشت رو خالی کن بعد روش یه کم کره زعفرون بزن گریل رو چند دقیقه روشن کن
درسته گذاشتم رونش کوچیک بوده در حد ۲.۵ کیلو تا ۳ کیلو
مامانم تابه تفلن تابان سایز بزرگ داره
تو فر خوش قیافه تره ولی به نظرم به روش اول خوش مزه تره انگار گوشتش لطیف تر میشه
زمانش هم با توجه به نوع گوشت و وزنش کم و زیاد میشه
به نظرم پیاز تو روغن سرخ میشه شیرین تر میشه
فکر کنم نوع پیاز هم تاثیر داره
لیدان جان تو فر هم آب پس میده وقتی پخت فویل رو برداشتی آبگوشت رو خالی کن بعد روش یه کم کره زعفرون بزن گریل رو چند دقیقه روشن کن
درسته گذاشتم رونش کوچیک بوده در حد ۲.۵ کیلو تا ۳ کیلو
مامانم تابه تفلن تابان سایز بزرگ داره
تو فر خوش قیافه تره ولی به نظرم به روش اول خوش مزه تره انگار گوشتش لطیف تر میشه
زمانش هم با توجه به نوع گوشت و وزنش کم و زیاد میشه