۱۴۰۱/۴/۱۴، ۰۸:۳۱ عصر
آرزو جون من خودم درست نکردم ،ولی مامانم ک درست میکرد
این بود ک گوشتت خیلی کم چرب نباشه وگرنه میریزه
و اینکه وقتی مواد گوشتت آماده شده،حسابی ورز بدی ، چند ساعتی بذاری یخچال کامل خنک بشه منسجم بشه ،بعد سیخ بگیری
نمیریزه دیگه
این بود ک گوشتت خیلی کم چرب نباشه وگرنه میریزه
و اینکه وقتی مواد گوشتت آماده شده،حسابی ورز بدی ، چند ساعتی بذاری یخچال کامل خنک بشه منسجم بشه ،بعد سیخ بگیری
نمیریزه دیگه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎