۱۴۰۱/۴/۱۶، ۱۰:۰۰ عصر
لیدان،من این مدلی درست کردم:
هسته آلبالو رو بگیر،بعد لایه لایه شکر بریز بذار یخچال یه شب بمونه.خودش آب میندازه،اگه میخوای شربتم بمونه موقع گذاشتن روی گاز یه کم آب بریز.شکر و آلبالو برابره.وانیلم میریزم آخرش برای عطرش و خیلی کم آبلیمو برای شکرک نزدن.
حالا شاید بچهها بهتر بلد باشن
هسته آلبالو رو بگیر،بعد لایه لایه شکر بریز بذار یخچال یه شب بمونه.خودش آب میندازه،اگه میخوای شربتم بمونه موقع گذاشتن روی گاز یه کم آب بریز.شکر و آلبالو برابره.وانیلم میریزم آخرش برای عطرش و خیلی کم آبلیمو برای شکرک نزدن.
حالا شاید بچهها بهتر بلد باشن
