۱۴۰۱/۴/۱۷، ۰۲:۵۹ عصر
املت:گوجه فرنگی ها رو رنده کن،بعد با نمک بذار خوب آبش خشک بشه،بعد با فلفل و روغن حسابی گوجه های رنده شده رو بذار سرخ بشه، بعد هم تخم مرغی که جداگانه تو کاسه هم زدی اضافه کن،
نکات:نسبت گوجه و تخم مرغ رو رعایت کن.من ترجیح میدم یه مقدار حجم گوجه بیشتر از تخم مرغ باشه
میتونی پیاز داغ،سیر هم اضافه کنی بسته به ذائقه.حتی میشه فلفل دلمه ریز کنی اضافه کنی
روغن هم ،خب چرب تر باشه،خوشمزه تر میشه
نیمرو:تخم مرغ رو تو ظرفی که روغنش داغ شده اضافه کن،بعد در ظرفتو بلند با شعله خیلی کم.اینطوری زرده میره بدون اینکه،به هم بزنید.اگه زرده سفت دوست داری اگه نه که عسلی شد ،زیر گاز رو خاموش کن
نکات:نسبت گوجه و تخم مرغ رو رعایت کن.من ترجیح میدم یه مقدار حجم گوجه بیشتر از تخم مرغ باشه
میتونی پیاز داغ،سیر هم اضافه کنی بسته به ذائقه.حتی میشه فلفل دلمه ریز کنی اضافه کنی
روغن هم ،خب چرب تر باشه،خوشمزه تر میشه
نیمرو:تخم مرغ رو تو ظرفی که روغنش داغ شده اضافه کن،بعد در ظرفتو بلند با شعله خیلی کم.اینطوری زرده میره بدون اینکه،به هم بزنید.اگه زرده سفت دوست داری اگه نه که عسلی شد ،زیر گاز رو خاموش کن