۱۴۰۱/۴/۱۷، ۰۴:۱۴ عصر
صنوبر جان من یه مدل نیمرو از ابدارچیمون یاد گرفتم اون موقع که کار میکردم اگر زرده عسلی دوست داری بی نظیییره...
اول تابه رو بذار داغ بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع بریز و هرچقدر نمک که دوست داری بذار داغ بشه قشنگ بعد تخم مرغارو بشکن توش و چند ثانیه بذار با شعله زیاد سفیدش ببنده بعد یکم تابه رو کج کن روغنش بیاد یه گوشه تند تند با قاشق روغنارو بردار هی بریز روی زرده ها تا روش یه لایه سفید ببنده، همین مراحلو میتونی به جای قاشق درشو ببندی با شعله زیاد تا روی زرده ها یه لایه سفید بشه و داخلش شل و عسلی
اوووف نگم از این مدل نیمرو براتون
...
املت...
اول مثلا 3تا گوجه رو میریزم توی میکسر تا خوووب له بشه (چون توی رنده کردن به شدت تنبلم) بعد میریزم توی تابه با شعله زیاد تا کاملا ابشم خشک بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع میریزم به اضافه نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه و تا وقتیکه رنگ گوجه ها قرمز تر بشه سرخشون میکنم
سپس (خخخخ) 2تا تخم مرغ رو میشکنم توش و هم میزنم با لیسک یا قاشق چوبی
ما چون خیلی یکدست دوست نداریم و ترجیح میدیم یکم همه جی معلوم بشه خیلی هم نمیزنیم
...
املت قهوه خونه ای...
توی یه تابه (اگه روحی داری عالیه اگر نه تفلونم خوبه) از همیشه بیشتر روغن و کره رو به مقدار نصف نصف میریزیم و میذاریم حسسابی داغ بشه بعد 1قاشق غذاخوری رب میریزیم و خوووووب تفت میدیم با شعله متوسط تا خوب رنگ باز کنه و روغنش قرمز بشه
بعد 2تا 3 تا تخم مرغ با توجه به رنگ دهیه ربت میزنی و هم میزنی یکم با شعله زیاد
بعد با فلفل سیاه نوش جون میکنی
...
املت درشت...
گوجه هارو بسته به سلیقت با پوست یا بی پوست و باز بسته به سلیقت ریز یا درشت خورد میکنی و توی روغن و کره و یکم نمک تفت میدی تا ابش کم بشه بعد فلفل سیاه و زردچوبه میزنی کمی و بعد از یکم تفت تخم مرغ میزنی و...
اول تابه رو بذار داغ بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع بریز و هرچقدر نمک که دوست داری بذار داغ بشه قشنگ بعد تخم مرغارو بشکن توش و چند ثانیه بذار با شعله زیاد سفیدش ببنده بعد یکم تابه رو کج کن روغنش بیاد یه گوشه تند تند با قاشق روغنارو بردار هی بریز روی زرده ها تا روش یه لایه سفید ببنده، همین مراحلو میتونی به جای قاشق درشو ببندی با شعله زیاد تا روی زرده ها یه لایه سفید بشه و داخلش شل و عسلی
اوووف نگم از این مدل نیمرو براتون
...
املت...
اول مثلا 3تا گوجه رو میریزم توی میکسر تا خوووب له بشه (چون توی رنده کردن به شدت تنبلم) بعد میریزم توی تابه با شعله زیاد تا کاملا ابشم خشک بشه بعد به نسبت نصف نصف کره و روغن مایع میریزم به اضافه نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه و تا وقتیکه رنگ گوجه ها قرمز تر بشه سرخشون میکنم
سپس (خخخخ) 2تا تخم مرغ رو میشکنم توش و هم میزنم با لیسک یا قاشق چوبی
ما چون خیلی یکدست دوست نداریم و ترجیح میدیم یکم همه جی معلوم بشه خیلی هم نمیزنیم
...
املت قهوه خونه ای...
توی یه تابه (اگه روحی داری عالیه اگر نه تفلونم خوبه) از همیشه بیشتر روغن و کره رو به مقدار نصف نصف میریزیم و میذاریم حسسابی داغ بشه بعد 1قاشق غذاخوری رب میریزیم و خوووووب تفت میدیم با شعله متوسط تا خوب رنگ باز کنه و روغنش قرمز بشه
بعد 2تا 3 تا تخم مرغ با توجه به رنگ دهیه ربت میزنی و هم میزنی یکم با شعله زیاد
بعد با فلفل سیاه نوش جون میکنی
...
املت درشت...
گوجه هارو بسته به سلیقت با پوست یا بی پوست و باز بسته به سلیقت ریز یا درشت خورد میکنی و توی روغن و کره و یکم نمک تفت میدی تا ابش کم بشه بعد فلفل سیاه و زردچوبه میزنی کمی و بعد از یکم تفت تخم مرغ میزنی و...