۱۴۰۱/۵/۳۰، ۰۱:۱۱ صبح
شیدا جان کوکو سیب زمینی رو به دو روش درست میکنم من
یکیش به این صورته که سیب زمین خام رو تقریبا ۴ تا بزرگ رنده ریز میکنم ، میشورم ،خوب فشارش میدم آبش بره،بعد یه پیاز رنده درشت میکنم و آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ، ادویه هم : پودر سیر،نمک،فلفل سیاه،کمی زردچوبه،زعفران،پودر پاپریکا،پودر زنجبیل میریزم، چرخکرده هم دوس داشتی میریزی توش،بعدش تو دستم شکل میدم و سرخ میکنم تو روغن داغ
یکیشم ۴ تا سیب زمینی بزرگ آبپز میکنم،میذارم خنک شه،دوباره یه پیاز رنده درشت میکنم،آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ،همون ادویه های بالا، این دفعه آرد سوخاری هم بهش اضافه میکنم تقریبا دو قاشق سر پر، بعد میذارم تو یخچال کامل خنک شه،بعد ش تو روغن داغ سرخ میکنم، شعله ش هم نباید خیلی زیاد باشه،متوسط رو به کم
یکیش به این صورته که سیب زمین خام رو تقریبا ۴ تا بزرگ رنده ریز میکنم ، میشورم ،خوب فشارش میدم آبش بره،بعد یه پیاز رنده درشت میکنم و آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ، ادویه هم : پودر سیر،نمک،فلفل سیاه،کمی زردچوبه،زعفران،پودر پاپریکا،پودر زنجبیل میریزم، چرخکرده هم دوس داشتی میریزی توش،بعدش تو دستم شکل میدم و سرخ میکنم تو روغن داغ
یکیشم ۴ تا سیب زمینی بزرگ آبپز میکنم،میذارم خنک شه،دوباره یه پیاز رنده درشت میکنم،آبشو میگیرم،یه تخم مرغ ،همون ادویه های بالا، این دفعه آرد سوخاری هم بهش اضافه میکنم تقریبا دو قاشق سر پر، بعد میذارم تو یخچال کامل خنک شه،بعد ش تو روغن داغ سرخ میکنم، شعله ش هم نباید خیلی زیاد باشه،متوسط رو به کم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
