۱۴۰۱/۵/۳۰، ۰۱:۲۳ صبح
شیدا جون این کوکو ها که من گفتم تو دستم مثه ک*ت*ل*ت شکل میدم و میندازم تو ماهیتابه و نیاز به گذاشتن در نداره ، فقط سیب زمینی خام رو شعله ش باید ملایم باشه که توشم بپزه و مشکل وا رفتن هم نداره خیلی
ولی مثلا کوکو سبزی ، یا کوکو لوبیا سبز وقتی ریختی تو ماهیتابه تو روغن داغ، بلافاصله درشو میذاری تا کوکو خودشو بگیره ، دمکنی هم نمیخواد،وقتی طرف دیگه شو میخوای سرخ کنی درشو برمیداری تا بخارش کشیده شه
ولی مثلا کوکو سبزی ، یا کوکو لوبیا سبز وقتی ریختی تو ماهیتابه تو روغن داغ، بلافاصله درشو میذاری تا کوکو خودشو بگیره ، دمکنی هم نمیخواد،وقتی طرف دیگه شو میخوای سرخ کنی درشو برمیداری تا بخارش کشیده شه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
