۱۴۰۱/۵/۳۰، ۰۱:۲۹ صبح
من کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی پخته شده درست میکنم و به تعدادی توش تخم مرغ میزنم که نه خیلیی مایع باشه نه خیلی سفت یه حالت روون داره نه شله خیلی نه سفت و وا نمیره راستش من پیاز نمیزنم بهش
یه چیزی که من از یوتاب یاد گرفتم این بود کهمیگفت اگر سیب زمینی خیلی پخته بشه بعد بندازیش توی روغن خیلی روعن زیادی جذب میکنه
یه چیزی که من از یوتاب یاد گرفتم این بود کهمیگفت اگر سیب زمینی خیلی پخته بشه بعد بندازیش توی روغن خیلی روعن زیادی جذب میکنه