۱۴۰۰/۶/۴، ۱۰:۲۳ صبح
الهام جون اونو من پارسال با کلی زحمت با بهترین لیمو و عسب طبیعی خیلی گرون درست کردم. ولی متاسفانه تلخی پوستش طعمش رو تلخ کرده بود و با ذائقه ما سازگار نبود. هسته های لیمو رو جدا کرده بودم کامل. تلخی پوستش حتی شیرینی عسل رو هم تحت تاثیر قرار داده بود.
با اینکه که من عاشق و شیدای طعم لیموام ولی نتونستیم مصرف کنیم. دادم به مامانم.
میخواستم بگم اینو در نظر داشته باشی و اگر حساس هستید برای بار اول یک شیشه خیلی کوچیک درست کنی تا تست کنید.
من ده روزی گذاشتم بیرون بعد یخچال.
فقط باید تا سر شیشه رو کامل پر کنی لیموها بالا نیان و خراب نشن. توی شیشه هوا نباشه. روی لیموها رم کامل عسل بپوشونه تا بالا. لایه آخر عسل باشه.
با اینکه که من عاشق و شیدای طعم لیموام ولی نتونستیم مصرف کنیم. دادم به مامانم.
میخواستم بگم اینو در نظر داشته باشی و اگر حساس هستید برای بار اول یک شیشه خیلی کوچیک درست کنی تا تست کنید.
من ده روزی گذاشتم بیرون بعد یخچال.
فقط باید تا سر شیشه رو کامل پر کنی لیموها بالا نیان و خراب نشن. توی شیشه هوا نباشه. روی لیموها رم کامل عسل بپوشونه تا بالا. لایه آخر عسل باشه.