۱۴۰۰/۶/۴، ۰۲:۲۰ عصر
من درست کردم ولی با شکر
عالی شد
انقدر خوشمزه اس که دلم نمیاد بخورمش خخ
دو تا دونه از لیمو ها را تو فنجون چایی میندازم طعم خیلی خوبی میده حتی یکم تلخی پوست لیمو هم لذت بخشه
من با لیمو پوست زرد که پوستش نازک تره درست کردم. لیمو ها تازه تازه نبودن چند روز گذاشتم تو فضای خونه روی پارچه که گاز پوستشون بره
هسته ها حتما جدا کنید. ورق ورق نازک برش بزنید
لایه لایه شکر و لیمو ریختم
سه روز جلوی آفتاب با درب بسته
بعد یکی دو ماه در یخچال
اگر لیمو ها و ظرفش کامل خشک باشند اصلا کپک هم نمیزنه
عالی شد
انقدر خوشمزه اس که دلم نمیاد بخورمش خخ
دو تا دونه از لیمو ها را تو فنجون چایی میندازم طعم خیلی خوبی میده حتی یکم تلخی پوست لیمو هم لذت بخشه
من با لیمو پوست زرد که پوستش نازک تره درست کردم. لیمو ها تازه تازه نبودن چند روز گذاشتم تو فضای خونه روی پارچه که گاز پوستشون بره
هسته ها حتما جدا کنید. ورق ورق نازک برش بزنید
لایه لایه شکر و لیمو ریختم
سه روز جلوی آفتاب با درب بسته
بعد یکی دو ماه در یخچال
اگر لیمو ها و ظرفش کامل خشک باشند اصلا کپک هم نمیزنه