نونا و الهام شما از بندگان مقرب و نظر کرده هستین
))) یعنی خودتون نمیدونین چه نعمتی دارین.
الهام جون کدوم غدا رو منظورته؟ ماهی و کباب تابه ای؟
ستی جان آبش رو یکم کمتر از حد معمول میریزم که خیلی شفته و چسبناک نشه ولی با حرارت متوسط آبش رو جمع میکنه که سریع آبش کشیده نشه و سفت نمونه. قابلمه هم که نچسبه و اصلا نمیچسبه. ولی خب در مورد خشک بودن آره دیگه مسلما خشک تر از حالت روغن داره و باید عادت داشته باشی که بتونی بخوری. ما هم اولش سختمون بود. ولی بخاطر چربی خون همسر عادت کردیم و الان هم بدمون نمیاد.
اگرم آبکش کنی که بهترم در میاد، چون تو حالت کته یه کوچولو ممکنه چسبناک بشه ولی آبکش کنی اونجوری هم نمیشه.

الهام جون کدوم غدا رو منظورته؟ ماهی و کباب تابه ای؟
ستی جان آبش رو یکم کمتر از حد معمول میریزم که خیلی شفته و چسبناک نشه ولی با حرارت متوسط آبش رو جمع میکنه که سریع آبش کشیده نشه و سفت نمونه. قابلمه هم که نچسبه و اصلا نمیچسبه. ولی خب در مورد خشک بودن آره دیگه مسلما خشک تر از حالت روغن داره و باید عادت داشته باشی که بتونی بخوری. ما هم اولش سختمون بود. ولی بخاطر چربی خون همسر عادت کردیم و الان هم بدمون نمیاد.
اگرم آبکش کنی که بهترم در میاد، چون تو حالت کته یه کوچولو ممکنه چسبناک بشه ولی آبکش کنی اونجوری هم نمیشه.