الهام جون من مرغ رو اینجوری درست میکنم. تو قابلمه استیل مرغ رو میندازم. روش یدونه پیاز متوسط نگینی میکنم میریزم، نصف فلفل دلمه ای، یه هویج کوچیک، یه ق غ سرخالی رب، نمک، زردچوبه، یکم دارچین، یکم ادویه کاری میزنم، روش آب میریزم تا جایی که روی مرغ رو آب بگیره، آخر سر هم یکی دوتا برگ بو میندازم، زیرش رو زیاد میکنم تا قل بزنه، بعدش زیرش رو کم میکنم تا ۲.۵ ساعت ریز ریز بپزه. بعدش زعفرون دم کرده ی غلیط میدم روی مرغا، یه ربع نیم ساعتم اونجوری میزارم بپزه تا آبش غلیظ بشه. بعدخاموش میکنم.
برای ماهی، من ماهی آزاد استفاده میکنم. بهش میگن سالمون ایرانی ولی همون قزل آلای دریای آزاده. کف تابه یدونه پیاز حلقه حلقه میکنم میچینم،نصف فلفل دلمه ای هم خورد میکنم میریزم، ۳-۴ حبه سیر خورد میکنم میریزم، بعد اونطرف ماهی ها که پوست نداره رو نمک و کمی زردچوبه میزنم و همون طرف رو میخوابونم روی پیاز فلفل ها. بعد یه استکان آب میریزم و میزارم با حرارت ملایم بپزه. وقتی بپزه پوستش از گوشتش جدا میشه، با یه چنگال پوست ها رو جدا میکنم میریزم دور، روی ماهی ها رو یکم زعفرون دم کرده میزنم، درحد چند قاشق. بعد روش نمک میپاشم که دو طرفش نمک دار باشه، بعد میزارم انقدر رو اجاق باشه که آبش رو کامل بکشه و پیازها هم یکم حالت سرخ شده بگیرن. بعد خاموش میکنم
واسه کباب تابه هم اول مواد کباب رو آماده میکنم، من یدونه پیاز رنده شده رو با حدود ۲۵۰ گرم گوشت و نمک و دارچین و یکم زردچوبه و یه ق مرباخوری گلپر و یه ق غ سماق میزنم، حسابی ورز میدم بعد کف تابه ی کوچیک که مایه کباب کفش رو کامل بپوشونه پهن میکنم و روش رو صاف میکنم، میزارم رو حرارت متوسط، خودش آب و روغن میندازه و با همون ها میپزه، آبش که کشیده شد از وسط نصف میکنمش و برمیگردونمشون. بعد روش رو چند قاشق زعفرون دم کرده میریزم، باز یه کوچولو سماق، بعد گوجه هایی که ۴ قاچ کردم و نمک زدم رو میچینم کنارش. یه کوچولو هم آب میریزم در حد ته استکان. گوجه ها آب میندازن و میپزن.بعد پختن گوجه ها باز انقدر میزارم رو اجاق باشه که آبش کامل کشیده بشه. بعد خاموش میکنم.
اینا مطمئنا به خوشمزگی غذاهایی که به روش معمول پخته میشن نیستن ولی بدم نیستن.
برای ماهی، من ماهی آزاد استفاده میکنم. بهش میگن سالمون ایرانی ولی همون قزل آلای دریای آزاده. کف تابه یدونه پیاز حلقه حلقه میکنم میچینم،نصف فلفل دلمه ای هم خورد میکنم میریزم، ۳-۴ حبه سیر خورد میکنم میریزم، بعد اونطرف ماهی ها که پوست نداره رو نمک و کمی زردچوبه میزنم و همون طرف رو میخوابونم روی پیاز فلفل ها. بعد یه استکان آب میریزم و میزارم با حرارت ملایم بپزه. وقتی بپزه پوستش از گوشتش جدا میشه، با یه چنگال پوست ها رو جدا میکنم میریزم دور، روی ماهی ها رو یکم زعفرون دم کرده میزنم، درحد چند قاشق. بعد روش نمک میپاشم که دو طرفش نمک دار باشه، بعد میزارم انقدر رو اجاق باشه که آبش رو کامل بکشه و پیازها هم یکم حالت سرخ شده بگیرن. بعد خاموش میکنم
واسه کباب تابه هم اول مواد کباب رو آماده میکنم، من یدونه پیاز رنده شده رو با حدود ۲۵۰ گرم گوشت و نمک و دارچین و یکم زردچوبه و یه ق مرباخوری گلپر و یه ق غ سماق میزنم، حسابی ورز میدم بعد کف تابه ی کوچیک که مایه کباب کفش رو کامل بپوشونه پهن میکنم و روش رو صاف میکنم، میزارم رو حرارت متوسط، خودش آب و روغن میندازه و با همون ها میپزه، آبش که کشیده شد از وسط نصف میکنمش و برمیگردونمشون. بعد روش رو چند قاشق زعفرون دم کرده میریزم، باز یه کوچولو سماق، بعد گوجه هایی که ۴ قاچ کردم و نمک زدم رو میچینم کنارش. یه کوچولو هم آب میریزم در حد ته استکان. گوجه ها آب میندازن و میپزن.بعد پختن گوجه ها باز انقدر میزارم رو اجاق باشه که آبش کامل کشیده بشه. بعد خاموش میکنم.
اینا مطمئنا به خوشمزگی غذاهایی که به روش معمول پخته میشن نیستن ولی بدم نیستن.