۱۴۰۰/۶/۶، ۱۰:۰۵ عصر
منم همه چیز رو توی فر (برقی) درست میکنم. سیبزمینی خلالی آماده یا خودساخته رو که خیلی راحت میچینم تو سینی نچسب، روش اندکی روغن با برس میمالم، حدود نیم ساعت در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد میذارم بمونه.
کوکو سیبزمینی رو هم باز به همین صورت حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه میذارم تو فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰. آخرش بالای فر رو هم روشن میکنم که برشته بشه. خیلی رژیمی و خوشمزه میشه. البته کالریش بالاست، ولی چربی نداره خیلی.
از اون طرف از این کیسههای تنورک (پخت تو فر) گرفتیم، فیلهی مرغ رو با ادویه و اندکی روغن میندازیم تو کیسه یا ماهی مزهدار شده، و بعد حدود ۴۵ دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰ تقریباَ میذارمشون. البته این کیسهها قلق دارن و هنوز کامل قلقش دستم نیومده، ولی خیلی خوبن. میشه تو ملاتش پیاز خام هم ریخت، ولی باید مواظب بود نسوزه دیگه.
سوسیس رو هم حتی میذارم تو فر. بادمجون رو هم گاهی میذارم تو فر گاهی هم کبابی میکنم. کلاَ هیچی تو روغن زیاد سرخ نمیکنم. وقتی میرم جایی که غذا سرخشدهست واقعاَ برام عجیبه. به نظرم نیازی نیست دیگه غذاها رو با روغن فراوون درست کرد. البته ناگفته نماند که وقتایی که شوهرم آشپزی میکنه حتی تو برنج کته هم کلیییییی روغن میریزه!
کوکو سیبزمینی رو هم باز به همین صورت حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه میذارم تو فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰. آخرش بالای فر رو هم روشن میکنم که برشته بشه. خیلی رژیمی و خوشمزه میشه. البته کالریش بالاست، ولی چربی نداره خیلی.
از اون طرف از این کیسههای تنورک (پخت تو فر) گرفتیم، فیلهی مرغ رو با ادویه و اندکی روغن میندازیم تو کیسه یا ماهی مزهدار شده، و بعد حدود ۴۵ دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰ تقریباَ میذارمشون. البته این کیسهها قلق دارن و هنوز کامل قلقش دستم نیومده، ولی خیلی خوبن. میشه تو ملاتش پیاز خام هم ریخت، ولی باید مواظب بود نسوزه دیگه.
سوسیس رو هم حتی میذارم تو فر. بادمجون رو هم گاهی میذارم تو فر گاهی هم کبابی میکنم. کلاَ هیچی تو روغن زیاد سرخ نمیکنم. وقتی میرم جایی که غذا سرخشدهست واقعاَ برام عجیبه. به نظرم نیازی نیست دیگه غذاها رو با روغن فراوون درست کرد. البته ناگفته نماند که وقتایی که شوهرم آشپزی میکنه حتی تو برنج کته هم کلیییییی روغن میریزه!