۱۴۰۰/۶/۷، ۱۰:۵۹ عصر
دقیقا ستی جان اون زمان طلایی که فیله مرغ خوشمزه و آبدار بشه خیلی مهمه فعلا من بهش دست پیدا نکردم.
تو پیج هدافیت دیدم یه دماسنج فر داشتن که یک قسمت فلزی میله ای بلند داشت داخل ضخیم ترین جای گوشت مرغ قرار میداد و خود دماسنج بیرون فر، بعد وقتی دمای وسط گوشت مرغ به اون مقداری که میکروب های گوشت از بین میرن، می رسید دیگه فر را خاموش میکرد که فیله مرغ خشک نشه. سرچ کردم مثل این مدل پیدا نکردم.
روش پوشوندن روی ظرف با ورق آلومینیوم هم خوبه
تو پیج هدافیت دیدم یه دماسنج فر داشتن که یک قسمت فلزی میله ای بلند داشت داخل ضخیم ترین جای گوشت مرغ قرار میداد و خود دماسنج بیرون فر، بعد وقتی دمای وسط گوشت مرغ به اون مقداری که میکروب های گوشت از بین میرن، می رسید دیگه فر را خاموش میکرد که فیله مرغ خشک نشه. سرچ کردم مثل این مدل پیدا نکردم.
روش پوشوندن روی ظرف با ورق آلومینیوم هم خوبه