امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورشت بامیه
#4
من اینجوری درست میکنم که بامیه هارو که پختم (تا رنگش عوض شه از سبزی دراد) بعد کره و رب رو تفت میدم ، توش زعفرون و آبلیمو میزنم ، بعد استاک مرغ یا گوشت میریزم تو سس چند تا که غل زد، بامیه هارو میریزم تو سس ، در ماهیتابه رو میذارم تا غل بخوره و آبش کشیده شه ، بعد سرو میکنم کنار مرغ یا گوشت، خوشمزه میشه ، فقط آبلیمو یا آبغوره رو یکم‌بیشتر از حد معمول میریزم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، شیدا
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
خورشت بامیه - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۳:۳۶ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۳:۳۹ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۳:۴۱ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط Almam - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۳:۴۴ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط Sufii - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۳:۵۸ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط شیدا - ۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۴:۰۵ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط maryam_na - ۱۴۰۱/۸/۹، ۰۹:۴۶ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط Sufii - ۱۴۰۱/۸/۹، ۱۰:۰۹ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط maryam_na - ۱۴۰۱/۸/۹، ۱۱:۰۷ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط رخشید - ۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۱:۱۰ صبح
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط Sufii - ۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۲:۱۴ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان