۱۴۰۱/۷/۲۴، ۰۳:۴۵ عصر
هیون خوش بگذره
مربی من میگه اینجور مواقع کالریتونو ثبت کنید به اندازه کالری تثبیت بخورید
بیشتر نخورید بهتره
قرار نیست همش تو عذاب وجدان باشیم که…زندگی تو همین تعادلش قشنگه
دنیا بیا بغلم…
بچه ها میدونستید من یک شب درمیون خونه مامانمم بااین رژیم؟
البته مامانمینا هم رژیم هستن ولی مامانم همش میگه چرا ما نمیتونیم مثل بقیه شام برنجی بخوریم یا همش به فکر چاقی باشیم
من رژیم نباشم هرچی بخوریم میشه ولی من رژیم باشم اوناهم به فکر میفتن رژیم بگیرن
خلاصه خونواده دائم الرژیمی هستیم
بچه ها ما خونمون ایینه قدی نداریم بعد من امروز رفتم لیزر وقتی داشتم به خودم کرم میزدم خودمو تو ایینه دیدم…احساس خیلی خوبی بهم دست داد…پاهام و زانوهام خیلی خوب لاغر شدن…مخصوصا عضله رون و ساق پام میزد بیرون…دیگه خیلی کیف کردم…
دقیقا نیاز دارم همون ۴/۵ کیلو رو کم کنم تا به اون چیزی که میخوام برسم…
بااینکه بیشتر این افکار و احساساتم کاملا روانیه…من هرچقدرم لاغر باشم بنظرم خبلی خیلی چاق هستم و احساس خوبی به بدنم ندارم…امیدوارم اینسری با مربیم این فکر و ذهنیتا ازبین بره
یه چیز عجیبتر دیگه اینکه وقتی وزنم بالاست احساس لاغری دارم…اسفند ماه که رفتم لیزر،بنظر خودم خیلی لاغر بودم ولی وقتی خودمو تو ایینه دیدم با خودم گفتم نه هنوز باید رون پا و زانوهام لاغر بشه…ولی الانکه خیلی خیلی لاغر شدم اون احساس لاغری که باید رو ندارم
مربی من میگه اینجور مواقع کالریتونو ثبت کنید به اندازه کالری تثبیت بخورید
بیشتر نخورید بهتره
قرار نیست همش تو عذاب وجدان باشیم که…زندگی تو همین تعادلش قشنگه
دنیا بیا بغلم…
بچه ها میدونستید من یک شب درمیون خونه مامانمم بااین رژیم؟

البته مامانمینا هم رژیم هستن ولی مامانم همش میگه چرا ما نمیتونیم مثل بقیه شام برنجی بخوریم یا همش به فکر چاقی باشیم

من رژیم نباشم هرچی بخوریم میشه ولی من رژیم باشم اوناهم به فکر میفتن رژیم بگیرن
خلاصه خونواده دائم الرژیمی هستیم
بچه ها ما خونمون ایینه قدی نداریم بعد من امروز رفتم لیزر وقتی داشتم به خودم کرم میزدم خودمو تو ایینه دیدم…احساس خیلی خوبی بهم دست داد…پاهام و زانوهام خیلی خوب لاغر شدن…مخصوصا عضله رون و ساق پام میزد بیرون…دیگه خیلی کیف کردم…
دقیقا نیاز دارم همون ۴/۵ کیلو رو کم کنم تا به اون چیزی که میخوام برسم…
بااینکه بیشتر این افکار و احساساتم کاملا روانیه…من هرچقدرم لاغر باشم بنظرم خبلی خیلی چاق هستم و احساس خوبی به بدنم ندارم…امیدوارم اینسری با مربیم این فکر و ذهنیتا ازبین بره
یه چیز عجیبتر دیگه اینکه وقتی وزنم بالاست احساس لاغری دارم…اسفند ماه که رفتم لیزر،بنظر خودم خیلی لاغر بودم ولی وقتی خودمو تو ایینه دیدم با خودم گفتم نه هنوز باید رون پا و زانوهام لاغر بشه…ولی الانکه خیلی خیلی لاغر شدم اون احساس لاغری که باید رو ندارم