ندایا جان این هبیت ترکر ها خدمت شما:
البته خیلی بیشتر از اینا توی نت هست و حتی می تونی طبق سلیقه ی خودت برای خودت طراحی کنی...
![[تصویر: preview-page0_1lmf.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/preview-page0_1lmf.jpg)
![[تصویر: printable-habit-tracker-tracker-1-1024x791_6dqy.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/printable-habit-tracker-tracker-1-1024x791_6dqy.jpg)
![[تصویر: 6bbe11356bd56789ce49f5beb032e0fd65b7ab8f...1_2hmv.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/6bbe11356bd56789ce49f5beb032e0fd65b7ab8f_1628411801_2hmv.jpg)
![[تصویر: circle-circular-31-day-habit-tracker_yt39.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/circle-circular-31-day-habit-tracker_yt39.jpg)
این دوتا هم که مال هلی تاکه... البته این اولی توی دفتر نیست شاید مال سال قبل بوده ولی توی کانالش هست...
![[تصویر: photo_2022-10-18_20-05-35_739i.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-10-18_20-05-35_739i.jpg)
![[تصویر: untitled_flp8.png]](https://s6.uupload.ir/files/untitled_flp8.png)
ستی جان من هر چی توی ذهنم بوده توی تاپیک های مرتبط نوشتم، اگر بخوام بگم هم زیاده و هم تکرار مکررات میشه و از حوصله خارجه...
ولی اصل اساسی این بود که شکر و نمک تا 2 سال خیلیییی رعایت کردم، یعنی اصلا خودمون عادت کردیم... همین الانم غذاها رو بدون نمک درست می کنم، برای پسرم رو بی نمک میدم، خودمون یکم نمک میزنیم...
شکر هم هنوز محدود استفاده می کنم...
روغن هم روغن خوب استفاده می کنم، که خب اگرچه گرونن، ولی چون کم استفاده میشه و سلامت بهتری داره در واقع به نوعی صرفه جویی در هزینه هست... بخوام حدودی بگم، من از عید تا الان، کلا یه بسته 2 کیلویی روغن کنجد گرفته بودم که نصفش تموم شده و نصفش مونده حدودا، یه بسته 250 گرمی روغن زیتون (فرابکر) (که خب چند تا کیک پر روغن که درست کردم توش مصرف کردم وگرنه اینقدر مصرف نمی کنم...)، حدود 300 گرم روغن نارگیل، نزدیک 250 گرم روغن دنبه و حدود 400 گرم کره محلی استفاده کردم... تقریبا هر روز 1 وعده رو آشپزی کردم که خب خیلی وقتا دو وعده ای بوده، شاید 10 بار هم از اول سال تا الان بیرون نخورده باشیم... بیشتر بار آشپزی با همین مقادیری بوده که گفتم...
شکر هم همچنین... مصرف شکر ما فقط همون آبنبات چای صبحه... و اگه من بخورم، چای شیرین... به پسرم اصلا شکر ندادم... چند باری شاید آبنبات خورده ولی شکلات و کلوچه کلا زیاد خورده... الان هم حدودا هفته ای یه بار یا بیسکوییت یا سرئال براش میذارم توی غذای مهدش.. وگرنه هنوز بیشترین حجمی که براش میذارم میوه هست (یه وقتایی انگار اع*تص*اب کنه، کم می خوره اما من از رو نمیرم) کیک هم که هر هفته داریم... ولی با مقادیر حدود یک سوم شکر... شاید خیلیا اصلا دوست نداشته باشن ولی من و پسرم راحت می خوریم...
بعد نکته ای که بخوام اشاره کنم، استفاده از رفرنس های خوب هست... من یادمه چندین سایت بود که معرفی کرده بودم درباره ی بیبی فود... الان دیگه فالوشون ندارم... ولی حتی دستورهای توی پینترست هم عالی بود و کلی تنوع داشت... و من فینگر فود هم خیلییی به پسرم دادم.. یادمه هنوز یه سالش نبود که ذرت می دادم و با عشق و علاقه می خورد... یا فلفل دلمه خام، سیب زمینی ادویه دار و رست شده توی فر... هویج، کدوحلوایی، آووکادو، سیب زمینی شیرین، جو دوسرپرک، کینوا، کوس کوس، باکویت و کلا مواد غذایی مغذی رو توی اون اوایل خیلی بیشتر استفاده می کردم چون مقدار غذاش کم بود سعی می کردم چیزی که می خوره مفید باشه نه فقط شکم پر کن... یا مثلا مافین با کدو سبز (خورشتی) درست می کردم عااالی بود... همین کیک موز و اینها که بدون شکر درست می کردم عالی بود و هست...
در کل اگر با ماکرو فودها و سوپرفودها آشنا باشی، کم کم دستت میاد چیا می تونی درست کنی... واقعیتش من همین الانم دارم دائم یاد میگیرم... سعی می کنم هر هفته حداقل 1 غذای جدید و متفاوت درست کنم، مثلا چند روزیه که برام کدو حلوایی فرستادن، دارم برنامه میریزم که مثلا طی یکی دو هفته ی آینده که نزدیک هالووینه، هم شکلک درست کنم، هم غذا و دسر، هم فیلم مرتبط پیدا کنم که با این مراسم آشناش کنم... یا مثلا همین الان که فصل اناره، انواع دسر با انار درست می کنم که هم خیلی مفیده، هم کلی موضوع صحبت به آدم میده... کلا هررررر چی که مواد طبیعی تر و پراسس نشده تر در دسترس بچه های کوچیک بذاریم (هرچی سن کمتر، توجه بیشتر)، ذائقه شون رو بهتر هدایت می کنیم... من همیشه توی ذهنمه که چطور مثلا یه بچه ی ایرانی، یه دونه پیاز توی غذا باشه (غذاهایی که پیاز سرخ شده رکن اساسیشون هست)، ممکنه نخوره (من دوتا خواهر داشتم اینجوری بودن)، اما مثلا بچه ی فرانسوی، سوپ پیازی می خوره که کلا با پیاز و آب و نون و پنیر درست میشه... جز اینکه ذائقه ی بچه از اول با این غذا کنار اومده... یا مثلا پیتزای پیاز!!!!! یا همین غذاهای شرق آسیا وووو... من فکر می کنم هر چی اون اول بکاری، بعدا هم برداشت می کنی... چه از نظر بیماری های مرتبط با سلامت قلب و عروق و کبد و کلیه و قند و اینا، چه بحث بهداشت دهان و دندان... چه اصلا التهابات سراسر بدن که کاملا با سیستم غذا خوردن ما ارتباط داره...
البته خیلی بیشتر از اینا توی نت هست و حتی می تونی طبق سلیقه ی خودت برای خودت طراحی کنی...
![[تصویر: preview-page0_1lmf.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/preview-page0_1lmf.jpg)
![[تصویر: printable-habit-tracker-tracker-1-1024x791_6dqy.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/printable-habit-tracker-tracker-1-1024x791_6dqy.jpg)
![[تصویر: 6bbe11356bd56789ce49f5beb032e0fd65b7ab8f...1_2hmv.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/6bbe11356bd56789ce49f5beb032e0fd65b7ab8f_1628411801_2hmv.jpg)
![[تصویر: circle-circular-31-day-habit-tracker_yt39.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/circle-circular-31-day-habit-tracker_yt39.jpg)
این دوتا هم که مال هلی تاکه... البته این اولی توی دفتر نیست شاید مال سال قبل بوده ولی توی کانالش هست...
![[تصویر: photo_2022-10-18_20-05-35_739i.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-10-18_20-05-35_739i.jpg)
![[تصویر: untitled_flp8.png]](https://s6.uupload.ir/files/untitled_flp8.png)
ستی جان من هر چی توی ذهنم بوده توی تاپیک های مرتبط نوشتم، اگر بخوام بگم هم زیاده و هم تکرار مکررات میشه و از حوصله خارجه...
ولی اصل اساسی این بود که شکر و نمک تا 2 سال خیلیییی رعایت کردم، یعنی اصلا خودمون عادت کردیم... همین الانم غذاها رو بدون نمک درست می کنم، برای پسرم رو بی نمک میدم، خودمون یکم نمک میزنیم...
شکر هم هنوز محدود استفاده می کنم...
روغن هم روغن خوب استفاده می کنم، که خب اگرچه گرونن، ولی چون کم استفاده میشه و سلامت بهتری داره در واقع به نوعی صرفه جویی در هزینه هست... بخوام حدودی بگم، من از عید تا الان، کلا یه بسته 2 کیلویی روغن کنجد گرفته بودم که نصفش تموم شده و نصفش مونده حدودا، یه بسته 250 گرمی روغن زیتون (فرابکر) (که خب چند تا کیک پر روغن که درست کردم توش مصرف کردم وگرنه اینقدر مصرف نمی کنم...)، حدود 300 گرم روغن نارگیل، نزدیک 250 گرم روغن دنبه و حدود 400 گرم کره محلی استفاده کردم... تقریبا هر روز 1 وعده رو آشپزی کردم که خب خیلی وقتا دو وعده ای بوده، شاید 10 بار هم از اول سال تا الان بیرون نخورده باشیم... بیشتر بار آشپزی با همین مقادیری بوده که گفتم...
شکر هم همچنین... مصرف شکر ما فقط همون آبنبات چای صبحه... و اگه من بخورم، چای شیرین... به پسرم اصلا شکر ندادم... چند باری شاید آبنبات خورده ولی شکلات و کلوچه کلا زیاد خورده... الان هم حدودا هفته ای یه بار یا بیسکوییت یا سرئال براش میذارم توی غذای مهدش.. وگرنه هنوز بیشترین حجمی که براش میذارم میوه هست (یه وقتایی انگار اع*تص*اب کنه، کم می خوره اما من از رو نمیرم) کیک هم که هر هفته داریم... ولی با مقادیر حدود یک سوم شکر... شاید خیلیا اصلا دوست نداشته باشن ولی من و پسرم راحت می خوریم...
بعد نکته ای که بخوام اشاره کنم، استفاده از رفرنس های خوب هست... من یادمه چندین سایت بود که معرفی کرده بودم درباره ی بیبی فود... الان دیگه فالوشون ندارم... ولی حتی دستورهای توی پینترست هم عالی بود و کلی تنوع داشت... و من فینگر فود هم خیلییی به پسرم دادم.. یادمه هنوز یه سالش نبود که ذرت می دادم و با عشق و علاقه می خورد... یا فلفل دلمه خام، سیب زمینی ادویه دار و رست شده توی فر... هویج، کدوحلوایی، آووکادو، سیب زمینی شیرین، جو دوسرپرک، کینوا، کوس کوس، باکویت و کلا مواد غذایی مغذی رو توی اون اوایل خیلی بیشتر استفاده می کردم چون مقدار غذاش کم بود سعی می کردم چیزی که می خوره مفید باشه نه فقط شکم پر کن... یا مثلا مافین با کدو سبز (خورشتی) درست می کردم عااالی بود... همین کیک موز و اینها که بدون شکر درست می کردم عالی بود و هست...
در کل اگر با ماکرو فودها و سوپرفودها آشنا باشی، کم کم دستت میاد چیا می تونی درست کنی... واقعیتش من همین الانم دارم دائم یاد میگیرم... سعی می کنم هر هفته حداقل 1 غذای جدید و متفاوت درست کنم، مثلا چند روزیه که برام کدو حلوایی فرستادن، دارم برنامه میریزم که مثلا طی یکی دو هفته ی آینده که نزدیک هالووینه، هم شکلک درست کنم، هم غذا و دسر، هم فیلم مرتبط پیدا کنم که با این مراسم آشناش کنم... یا مثلا همین الان که فصل اناره، انواع دسر با انار درست می کنم که هم خیلی مفیده، هم کلی موضوع صحبت به آدم میده... کلا هررررر چی که مواد طبیعی تر و پراسس نشده تر در دسترس بچه های کوچیک بذاریم (هرچی سن کمتر، توجه بیشتر)، ذائقه شون رو بهتر هدایت می کنیم... من همیشه توی ذهنمه که چطور مثلا یه بچه ی ایرانی، یه دونه پیاز توی غذا باشه (غذاهایی که پیاز سرخ شده رکن اساسیشون هست)، ممکنه نخوره (من دوتا خواهر داشتم اینجوری بودن)، اما مثلا بچه ی فرانسوی، سوپ پیازی می خوره که کلا با پیاز و آب و نون و پنیر درست میشه... جز اینکه ذائقه ی بچه از اول با این غذا کنار اومده... یا مثلا پیتزای پیاز!!!!! یا همین غذاهای شرق آسیا وووو... من فکر می کنم هر چی اون اول بکاری، بعدا هم برداشت می کنی... چه از نظر بیماری های مرتبط با سلامت قلب و عروق و کبد و کلیه و قند و اینا، چه بحث بهداشت دهان و دندان... چه اصلا التهابات سراسر بدن که کاملا با سیستم غذا خوردن ما ارتباط داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم