۱۴۰۱/۷/۲۷، ۱۱:۰۹ صبح
ممنون از توضیحات رز عزیز
100درصد قبول دارم
من از شروع غذای کمکی اصلا از شکر و بعدش نمک استفاده نکردم
همیشه غذاهاش بی مزه بود و میخورد
قبل 1 سالگی هم که دیدم دندوناش تیره شده مسواکا شروع کردم و شد روتینش
اوایل روزی 3 بار ولی دیدم داره اذیت میشه کردمش 1 بار ولی بعد از خوردن هر چیزی باید آب بخوره و به قول خودش قل قل کنه
جایی میریم که شیرینی شکلات هست اجازه میدم شیرینی بخوره اونم کم ولی شکلاتا از اول بهش گفتم بذار واسه فردات
برمیداره و دیگه ام نمیخوره
عاشق پیاز با غذاست.بلال آب پز.شلغم.لیمو شیرین.موهیتو.انواع دمنوش.بادوم.قارچ خام.کاهو.گوجه و خیار
من خودم به خاطر قند بالا تو بارداری رسما هیچی نمیخوردم و میترسیدم همش غذای سالم و سالاد
الانم دخترم عشق کرفس خام و هویج خامه
حتما با غذاش سالاد میخوره با روغن زیتون
دوباری خونه مامانم پفک و چیپس خورده عاشقش شده خریدم واسش و به عنوان جایزه شاید ماهی دوبار چندتا دونه بهش بدم
ولی بیشتر پفیلا میدم
هیچ وقت خرید میریم واسش پفک و.... نمیخرم و فقط اجازه داره یه مورد انتخاب کنه
یه بار بردمش یه سوپری خفن و یه آبنبات چوبی برداشت و من همش داشتم حرص میخوردم که عادت نشه بخواد همش آبنبات چوبی بخوره
خریدیدم گفت بخورم گفتم شبه بذار فردا و بعد از اونم چند بار سراغشا گرفت و بی خیال شد
مثلا تابستون با موهیتو و میکس میوه ها آلاسکا درست میکردم و خیلی دوست داشت
ولی صد در صد منعش نمیکنم چون گناه داره واقعا
100درصد قبول دارم
من از شروع غذای کمکی اصلا از شکر و بعدش نمک استفاده نکردم
همیشه غذاهاش بی مزه بود و میخورد
قبل 1 سالگی هم که دیدم دندوناش تیره شده مسواکا شروع کردم و شد روتینش
اوایل روزی 3 بار ولی دیدم داره اذیت میشه کردمش 1 بار ولی بعد از خوردن هر چیزی باید آب بخوره و به قول خودش قل قل کنه
جایی میریم که شیرینی شکلات هست اجازه میدم شیرینی بخوره اونم کم ولی شکلاتا از اول بهش گفتم بذار واسه فردات
برمیداره و دیگه ام نمیخوره
عاشق پیاز با غذاست.بلال آب پز.شلغم.لیمو شیرین.موهیتو.انواع دمنوش.بادوم.قارچ خام.کاهو.گوجه و خیار
من خودم به خاطر قند بالا تو بارداری رسما هیچی نمیخوردم و میترسیدم همش غذای سالم و سالاد
الانم دخترم عشق کرفس خام و هویج خامه
حتما با غذاش سالاد میخوره با روغن زیتون
دوباری خونه مامانم پفک و چیپس خورده عاشقش شده خریدم واسش و به عنوان جایزه شاید ماهی دوبار چندتا دونه بهش بدم
ولی بیشتر پفیلا میدم
هیچ وقت خرید میریم واسش پفک و.... نمیخرم و فقط اجازه داره یه مورد انتخاب کنه
یه بار بردمش یه سوپری خفن و یه آبنبات چوبی برداشت و من همش داشتم حرص میخوردم که عادت نشه بخواد همش آبنبات چوبی بخوره
خریدیدم گفت بخورم گفتم شبه بذار فردا و بعد از اونم چند بار سراغشا گرفت و بی خیال شد
مثلا تابستون با موهیتو و میکس میوه ها آلاسکا درست میکردم و خیلی دوست داشت
ولی صد در صد منعش نمیکنم چون گناه داره واقعا