۱۴۰۰/۶/۱۴، ۱۰:۴۱ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۲:۵۲ عصر)نسیمه جااان نوشته است: دوستان،یه سوال دارم
شما از چه ادویه هایی استفاده میکنید برای غذا هاتون
میشه ترکیبش رو برام بگید؟
من خودم ادویه کاری از عطاری میگیرم نمیدونم ترکیبش چیه دقیقا یه چیز روتین وار که از مامانم یاد گرفتم،پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه همین
بعضیا غذاهاشون یه طعم خاصی داره ،میخام ببینم رازش چیه
پیاز خشک رو آماده بخر (کنار قفسهی پیاز سرخشده آمادهها هست معمولاَ تو فروشگاههای بزرگ، مارک برتر و امثالهم، تو پلاستیک شفاف هست)، بعد آسیاب کن، میشه پودر پیاز. این واقعاَ تو خیلی غذاها خوبه. حتی میشه به جای پیاز واسه مثلا کباب تابهای و ک*ت*ل*ت هم ازش استفاده کرد. تو سوپ و چیزای دیگه هم عالی میشه.
حبهی سیر بخر، خودت خشک و آسیاب کن. انقدر عطرش با پودر سیر بیرون فرق میکنه که حد نداره.
تخم گشنیز هم خیلی برای غذاهای گوشتی خوبه و بو رو میگیره. اونم آسیاب کن کمکم که تازه باشه.
پول بیبر که همون فلفل قرمز ترکی هست خیلی خوبه، دیجیکالا هم میفروشه. البته بهترینش رو طبعاَ باید از خود ترکیه خرید، ولی فعلاَ که سفر نمیشه رفت.
ادویهی چهارزیره مشهد محشره. نوشته ترکیب «زیره سیاه، زیره سبز، بادیان و تخم شوید» هست. واسه عدسی و عدسپلو، خورشت قیمه، سمبوسه و خیلی چیزا که الان حضور ذهن ندارم عالیه. عطرش فوقالعادهست.
رزماری و ریحون خشک و پونه رو هم دریاب. دوتای اول واسه غذاهای ایتالیایی و پونه جایگزین عالی نعنا که خیلی عطرش متفاوته و من تو کالجوش و ماست و خیار میریزم.