(۱۴۰۱/۸/۲۱، ۰۴:۴۳ عصر)ندایا جان نوشته است: وای من عاشق این تاپیکم -- مرسی رز عزیز
از مری 90 هم دعوت میکنم در این تاپیک حضور بعمل برساند - با تشکر
رز همه رو میرسه بخوره ؟
خوشحالم که این تاپیک رو دوست دارید ندایا جون
منم گفتم اکثر بچه ها شاید دارن به سن بیرون بودن و اینا میرسن، به سن مهد می رسن، شاید خوب باشه که همچین تاپیکی داشته باشیم، مثل عکس های ماری که توی تاپیک دیگه گذاشته بود گم نشن حیفه...
آره اگه حالش خوب باشه، و روزایی باشه که زود میره، مثل همین امروز، اینا رو که می خوره هیچ، بیاد خونه هم گشنه اس انگار از جنگ برگشته

ولی یه وقتا هم برنامه داریم که مثلا میوه نمی خوره و اینا... که خب از من سرتق تر که نیست، اینقدر میوه میذارم که خودش خسته شه

بعضی وقتا هم مودیه دیگه، می بینی مثلا یکم انار یا آب میوه ش ترشه، آقا طبعش نکشیده بخوره... حالا اگه دوست داری حجم غذاش رو ببینی، اومد عکس میذارم از باقیمونده ش...
اون کورنفلکس هم کلا همیشه توی کیفش پر نگه میدارم که جایی گشنه بود، یا مثلا برگشتنی از مهد خواست بره پارکی یا فعالیتی کرد و خسته شد، این دم دست باشه آبرومونو نبره

این هم یه وعده ی دیگه که دقیق یادم نیست کی بوده... البته اون خلال دندون ها خیلی خطرناکن، نباید میذاشتم... ولی با خودمون که بودیم، خیلی وقتا استفاده می کردم که همون هم خطرناکه و از نظر ایمنی اصلا خوب نیست...
![[تصویر: photo_2022-11-12_15-35-23_ic7q.jpg]](https://s6.uupload.ir/files/photo_2022-11-12_15-35-23_ic7q.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم