یه مدل مزه دار کردن دیگه هم هست، به نام سریچارا عسلی که این هم فوق العاده خوشمزه اس و طعم جدیدی محسوب میشه برای ما ایرانیا...
◀️ مرغ
◀️ نمک
◀️ فلفل
◀️ پاپریکا
◀️ شکر
مقدار هر کدوم دلخواهه. بال ها رو با مواد مخلوط کرده و گریل می کنیم (حتی بدون سس هم خوشمزه اس!)
مواد لازم برای سس
◀️ روغن کنجد: 2 ق غ
◀️ سیر خرد شده: 4 عدد
◀️ زنجبیل له شده: نصف بند انگشت
◀️ سریراچا: 3 ق غ (من نداشتم سس کچاپ استفاده کردم ولی توی مغازه های لوازم خارجی فروش می تونید پیداش کنید)... یه نوع سس تند تایلندی و مشکل از سس غلیظ فلفل چیلی، سرکه، سیر، شکر و نمکه)
◀️ عسل: 6 ق غ
◀️ سس سویا: 2 ق غ
◀️ آب لیمو: 1 ق غ
برای درست کردن سس:
1) همه ی مواد رو توی قابلمه مخلوط کرده و می ذاریم یه جوش بخوره
2) بال های پخته رو توی مواد زیر و رو می کنیم و سرو می کنیم?
![[تصویر: 2-5_7ze5.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/2-5_7ze5.jpg)
◀️ مرغ
◀️ نمک
◀️ فلفل
◀️ پاپریکا
◀️ شکر
مقدار هر کدوم دلخواهه. بال ها رو با مواد مخلوط کرده و گریل می کنیم (حتی بدون سس هم خوشمزه اس!)
مواد لازم برای سس
◀️ روغن کنجد: 2 ق غ
◀️ سیر خرد شده: 4 عدد
◀️ زنجبیل له شده: نصف بند انگشت
◀️ سریراچا: 3 ق غ (من نداشتم سس کچاپ استفاده کردم ولی توی مغازه های لوازم خارجی فروش می تونید پیداش کنید)... یه نوع سس تند تایلندی و مشکل از سس غلیظ فلفل چیلی، سرکه، سیر، شکر و نمکه)
◀️ عسل: 6 ق غ
◀️ سس سویا: 2 ق غ
◀️ آب لیمو: 1 ق غ
برای درست کردن سس:
1) همه ی مواد رو توی قابلمه مخلوط کرده و می ذاریم یه جوش بخوره
2) بال های پخته رو توی مواد زیر و رو می کنیم و سرو می کنیم?

![[تصویر: 2-5_7ze5.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/2-5_7ze5.jpg)
![[تصویر: 6-7_4uhw.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/6-7_4uhw.jpg)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم