۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۵:۲۲ عصر
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۳:۱۷ عصر)ستیلیته نوشته است: خودم رستورانش رو رفتم ولی من فکر کنم beef fried riceی چیزی خوردم. البته به شدت هم به خاطر سس سویاش شور بود. سوشی دوستام خوردن و بد نبود. ولی منم سوشی هر جایی نمیخورم و فقط همون کنزو، که البته اونم از قبل کرونا دیگه نرفتم. و البته که همین ۶۰۰ تومن بود اینجا که گفتم. اگر خیلی دوست داری سعی کن خودت یاد بگیری درست کنی با میگو. تجهیزاتشم از بازار تجریش یا بازار بهجتآباد بخر. هیچکدوم این رستورانای جدید مدید به نظر من برای سوشی خوب نیستن به جز همون کنزو.
نه بابا خودم حالشو ندارم بعد من با سالمون دوست دارم شوهرم هم دوست نداره برای خودم ارزش نداره هزینه کنم برم وسیله و مواد بخرم