۱۴۰۱/۸/۳۰، ۰۶:۳۵ عصر
من مامانیم توش دارچین فراوون میزد
موقعی که میخواست برنج ابکش رو با مواد توی قابلمه قاطی کنه لابه لاش میزد
بعد برنجو دون تر به اصطلاح برمیداشت چون میگفت مایع لوبیا پلو نرمش میکنه و شفته طور میشه
تهشم ته دیگ لواش میذاشت
البته لوبیا پلو به نظرم باید چرب و چیل باشه تا خوشمزه بشه
موقعی که میخواست برنج ابکش رو با مواد توی قابلمه قاطی کنه لابه لاش میزد
بعد برنجو دون تر به اصطلاح برمیداشت چون میگفت مایع لوبیا پلو نرمش میکنه و شفته طور میشه
تهشم ته دیگ لواش میذاشت
البته لوبیا پلو به نظرم باید چرب و چیل باشه تا خوشمزه بشه


