۱۴۰۱/۹/۷، ۰۳:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۸، ۰۹:۱۴ صبح، توسط خانم فسقلی.)
یوتاب جان پیاز خلال کردم با روغن کنجد تفت دادم بعد زرچوبه هندی زدم و رب زدم بهش تا سرخ بشه توش
پودر سیر
پودر پیاز
پول بی بر
ادویه مرغ
ادویه خورشت
ادویه کاری
یک چی محلی داریم سمت سیستان بهش میگن آچار ادویه ست
بعد تکه های مرغ زدم
یکم سرخ شد اب ریختم گذاشتم روی شعله آبش کشیده بشه
بعد مرغ هارو در اوردم
پودر سیر
پودر پیاز
پول بی بر
ادویه مرغ
ادویه خورشت
ادویه کاری
یک چی محلی داریم سمت سیستان بهش میگن آچار ادویه ست
بعد تکه های مرغ زدم
یکم سرخ شد اب ریختم گذاشتم روی شعله آبش کشیده بشه
بعد مرغ هارو در اوردم