۱۴۰۱/۹/۷، ۰۴:۰۲ عصر
هلیا جون خوش اومدی عزیزم
یوتاب جان برای منم همینطور میشه منم میگم چجوری درست میکنم هلیا هم بگه
من پیاز دوتا بزرگ تفت میدم بعد که کمی سبک شد(سرخ نشه)مرغامو میزارم بعد ادویه ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر رو مرغا میزنم بعد پشت و رو میکنم به اونورم میزنم بعد که اونور سرخ شد.اینورم سرخ میکنم در حدی که یکم طلایی بشه
بعد آب میریزم سرش و میزارم بپزه البته آب کم میریزم و نهایت میزارم غلیظ بشه برمیدارم.رب هم نمیزنم
اینطوری آب مرغ کم میشه ولی انقدر خوشمزس خدا میدونه.پیاز کاراملی شده و اون ادویه ها حسابی غلیظ شدن
شوهرم غر میزنه چون دوست داره مرغ کلی آب داشته باشه ولی من اونجوری ترجیح میدم
یوتاب جان برای منم همینطور میشه منم میگم چجوری درست میکنم هلیا هم بگه
من پیاز دوتا بزرگ تفت میدم بعد که کمی سبک شد(سرخ نشه)مرغامو میزارم بعد ادویه ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر رو مرغا میزنم بعد پشت و رو میکنم به اونورم میزنم بعد که اونور سرخ شد.اینورم سرخ میکنم در حدی که یکم طلایی بشه
بعد آب میریزم سرش و میزارم بپزه البته آب کم میریزم و نهایت میزارم غلیظ بشه برمیدارم.رب هم نمیزنم
اینطوری آب مرغ کم میشه ولی انقدر خوشمزس خدا میدونه.پیاز کاراملی شده و اون ادویه ها حسابی غلیظ شدن
شوهرم غر میزنه چون دوست داره مرغ کلی آب داشته باشه ولی من اونجوری ترجیح میدم