۱۴۰۱/۹/۷، ۰۵:۲۲ عصر
خمیر جادویی
یک ق غذاخوری خمیرمایه
یک لیوان آب ولرم
۴ ق شکر
۳ ق روغن مایع
۳ لیوان (یکم کمتر یا بیشتر )آرد
تخم مرغ ۱ عدد
آب ولرم ک دست توش نسوزه رو توی یه کاسه میریزیم توش یه ق شکر حل میکنیم و خمیر مایه رو روش میپاشیم ،یه در براش میذاریم ،میذاریم کنار
بعد ۵ دقیقه باید پف و کف کرده باشه ،این نشون میده خمیر مایه سالم و فعال شده
توی یه کاسه ی گود ،سفیده تخم مرغ ،روغن و شکر رو میریزیم و مخلوط میکنیم
بعد خمیر مایه فعال شده رو اضافه میکنیم
مخلوط میکنیم، لیوان لیوان آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی ک بدست نچسبه ،آرد رو اضافه میکنیم ،حدود ۱۰دقیقه ورز میدیم
کف ظرف و دیواره هاش رو چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم توش
روی ظرف رو میپوشانیم، توی جای گرم و تاریک میذاریم
حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان میدیم ،خمیر به شدت پف میکنه
بعد ک پف خمیر رو گرفتیم ،به راحتی میتونیم باهاش کار کنیم
از زرده تخم مرغ هم برای رومال استفاده میکنیم
یک ق غذاخوری خمیرمایه
یک لیوان آب ولرم
۴ ق شکر
۳ ق روغن مایع
۳ لیوان (یکم کمتر یا بیشتر )آرد
تخم مرغ ۱ عدد
آب ولرم ک دست توش نسوزه رو توی یه کاسه میریزیم توش یه ق شکر حل میکنیم و خمیر مایه رو روش میپاشیم ،یه در براش میذاریم ،میذاریم کنار
بعد ۵ دقیقه باید پف و کف کرده باشه ،این نشون میده خمیر مایه سالم و فعال شده
توی یه کاسه ی گود ،سفیده تخم مرغ ،روغن و شکر رو میریزیم و مخلوط میکنیم
بعد خمیر مایه فعال شده رو اضافه میکنیم
مخلوط میکنیم، لیوان لیوان آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی ک بدست نچسبه ،آرد رو اضافه میکنیم ،حدود ۱۰دقیقه ورز میدیم
کف ظرف و دیواره هاش رو چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم توش
روی ظرف رو میپوشانیم، توی جای گرم و تاریک میذاریم
حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان میدیم ،خمیر به شدت پف میکنه
بعد ک پف خمیر رو گرفتیم ،به راحتی میتونیم باهاش کار کنیم
از زرده تخم مرغ هم برای رومال استفاده میکنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎