۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۷:۳۹ عصر
شیدا جان من همون موقع که خیس میکنم نمک میریزم اندازه ای که آبش شور بشه.
روغنم من وقتی آبکش میکنم روغن سرخ کردنی میریزم کف قابلمه یه کم که داغ شد ته دیگ رو میچینم بعد برنج رو میریزم روش.بعدش که بخار داد روش یه کم روغن میریزم و دم میکنم.
نمیدونم چرا وقتایی که آب و روغن میریختم کف قابلمه ته دیگم خوب در نمیومد.
روغنم من وقتی آبکش میکنم روغن سرخ کردنی میریزم کف قابلمه یه کم که داغ شد ته دیگ رو میچینم بعد برنج رو میریزم روش.بعدش که بخار داد روش یه کم روغن میریزم و دم میکنم.
نمیدونم چرا وقتایی که آب و روغن میریختم کف قابلمه ته دیگم خوب در نمیومد.