۱۴۰۱/۹/۱۲، ۱۲:۰۱ عصر
بچه ها من مرغ که میگیریم سینه هارو مزه دار میکنم بعد میذارم فریزر
اینبار از خودم یه طعم سماقی ترش درست کردم و فریز کردم حالا میدونم باید مثل جوجه ای مثلا درست کنم
اما مثلا با جوجه گوجه هم هست که برنج خشک نباشه
با این چی بذارم؟
حاالت سس باشه به نظرتون
اینبار از خودم یه طعم سماقی ترش درست کردم و فریز کردم حالا میدونم باید مثل جوجه ای مثلا درست کنم
اما مثلا با جوجه گوجه هم هست که برنج خشک نباشه
با این چی بذارم؟
حاالت سس باشه به نظرتون

