ندا جون گردن و ماهیچه خیلی عالی میشه. بویژه اگر استخون های قلم شم بذاری تو قابلمه که استاک گوشتش غلیظ بشه..
راسته هم میشه ولی معمولاراسته رو برای کباب چنجه استفاده میکنند.
صنوبر جان پنج تا تخم مرغ توی دو تا پیمونه باقلی با حدود پنج تا قاشق شوید خشک و دوتا حبه سیر... با دو تا قاشق غذاخوری روغن.
راسته هم میشه ولی معمولاراسته رو برای کباب چنجه استفاده میکنند.
صنوبر جان پنج تا تخم مرغ توی دو تا پیمونه باقلی با حدود پنج تا قاشق شوید خشک و دوتا حبه سیر... با دو تا قاشق غذاخوری روغن.