۱۴۰۱/۹/۱۳، ۰۶:۲۶ عصر
مرسی هیون جون
اره واقعا خیلی چسبید
البته من همیشه تو فریزرم مواد اش رو پخته دارم فقط همه رو باهم میریزه میپزن…سال گذشته هفته ای یبار قشنگ اش درست میکردم…رژیمم برام مهم نبود،احتمالا همین اش بوده باعث شده یهو به ۷۰ برسم
اره یوتابی دقیقا همینجوری شده بود
من تو اب جوش میخوام عسلی درست کنم اول از همه انقدر شل نمیشه و بعضی وقتها سفیدش هم سفت نمیشه و حالمو بهم میزنه،میریزم میره
ولی این سفیده اش سفت بود فقط زرده اش عسلی شده بود
فقط بعد از اینکه از هواپز در اوردم توی اب سرد گذاشتم در حد دو سه دقیقه
اره واقعا خیلی چسبید
البته من همیشه تو فریزرم مواد اش رو پخته دارم فقط همه رو باهم میریزه میپزن…سال گذشته هفته ای یبار قشنگ اش درست میکردم…رژیمم برام مهم نبود،احتمالا همین اش بوده باعث شده یهو به ۷۰ برسم

اره یوتابی دقیقا همینجوری شده بود
من تو اب جوش میخوام عسلی درست کنم اول از همه انقدر شل نمیشه و بعضی وقتها سفیدش هم سفت نمیشه و حالمو بهم میزنه،میریزم میره

ولی این سفیده اش سفت بود فقط زرده اش عسلی شده بود
فقط بعد از اینکه از هواپز در اوردم توی اب سرد گذاشتم در حد دو سه دقیقه