شیدا جان اتفاقا فلفل دلمه ای خیلیی خوب بوی مرغ رو میگیره یعنی از چندین تا پیاز موثرتره به نظرم.ولی خب میتونی مثلا چهار قاچش کنی و بریزی که با مرغت پخته بشه بعدا درش بیاری.
بچه ها مایونز برای مزه دار کردن جوجه خیلی خوبه.یعنی دیگه جوجه خشک نمیشه حتی سینهش.بعد اینکه من یه جا خوندم اول به مرغتون زعفرون دم کرده اضافه کنین بعدش پیازو بریزین توی ظرفی که دارین جوجه ها رو مزه دار میکنین که زعفرونتون هدر نره.آهان نمک هم فکر کنم میگفت آخرش اضافه کنین و نذارین زیاد بمونه وگرنه سفت میشه.البته مطمئن نیستم اینو امتحان نکردم.
بچه ها مایونز برای مزه دار کردن جوجه خیلی خوبه.یعنی دیگه جوجه خشک نمیشه حتی سینهش.بعد اینکه من یه جا خوندم اول به مرغتون زعفرون دم کرده اضافه کنین بعدش پیازو بریزین توی ظرفی که دارین جوجه ها رو مزه دار میکنین که زعفرونتون هدر نره.آهان نمک هم فکر کنم میگفت آخرش اضافه کنین و نذارین زیاد بمونه وگرنه سفت میشه.البته مطمئن نیستم اینو امتحان نکردم.