من کلا مرغ ربی با فلفل دلمه و هویج دوست ندارم، و معمولا مرغو زعفرونی ترجیح میدم. یه روش خوشمزه مرغ هم استفاده از الو و رب اناره خیلی خوشمزه و متفاوته.
برای مرغ زعفرونی هم من اول مرغو ده دقیقه تو اب میذارم بپزه بعد مرغا رو میشورم و ابشو میندازم دور که اون تفاله ها رو داره. بعد روغن میریزم کف تابه و مرغا رو میچینم و درشو میذارم تا اب بندازه کمی و سرخ بشن بعد که به حد دلخواهم سرخ شدن ادویه شامل زردچوبه، پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکا فلفل قرمز یا سیاه میریزم، گاهی هم یه چوب دارچین و یکم تفت میدم، زعفرون میزنم و بعد هم مقداری اب و یدونه پیاز درسته میزارم و در تابه رو میزارم زیرشو کم میکنم تا ابش کم بشه و مرغا بپزه.
برای مرغ زعفرونی هم من اول مرغو ده دقیقه تو اب میذارم بپزه بعد مرغا رو میشورم و ابشو میندازم دور که اون تفاله ها رو داره. بعد روغن میریزم کف تابه و مرغا رو میچینم و درشو میذارم تا اب بندازه کمی و سرخ بشن بعد که به حد دلخواهم سرخ شدن ادویه شامل زردچوبه، پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکا فلفل قرمز یا سیاه میریزم، گاهی هم یه چوب دارچین و یکم تفت میدم، زعفرون میزنم و بعد هم مقداری اب و یدونه پیاز درسته میزارم و در تابه رو میزارم زیرشو کم میکنم تا ابش کم بشه و مرغا بپزه.